Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion,

Odense
10-09-2019

1-årigt vikariat som afdelingslæge til affektivt team, Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion

J.B. Winsløws Vej 16
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2019
Udløber:
23-09-2019
Kviknummer:
LJA-75513176
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger pr. 1. oktober 2019 eller hurtigst muligt derefter en vikar for afdelingslæge til vores ambulante team, Affektivt team. I teamet udreder, diagnosticerer og behandler vi børn og unge inden for det affektive område i aldersgruppen fra 7 - 19 år. Du vil som vikar for afdelingslæge indgå i Affektivt team sammen med flere overlæger og være særligt tilknyttet hele det affektive område i forhold til børn til og med 15 år. Stillingen er et 1-årigt vikariat. 

Affektivt team løser opgaver på hoved-, regions- såvel som højt specialiseret niveau inden for områderne affektive lidelser, OCD, angst, personlighedsforstyrrelser og selvmordsforebyggelse. Afdelingen har løbende intern undervisning og ekstern supervision, og som vikar for afdelingslæge vil du indgå  i undervisning og vejledning af yngre læger og andre personalegrupper. 

Som vores nye vikar for afdelingslæge bliver du en del af en større lægegruppe med både speciallæger og yngre læger under uddannelse.  

Dine kompetencer 

  • Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, gerne med erfaring inden for det affektive område 
  • Du har gode samarbejdsevner - også i komplekse krydsfelter, hvor du arbejder netværksbaseret, tager initiativ og ansvar 

Vi tilbyder 

  • En spændende stilling, hvor du får mulighed for at arbejde med udredning og behandling på det affektive område
  • Dedikerede kollegaer 
  • Mulighed for at udfolde dine faglige og personlige kompetencer 


Om afdelingen 

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. Afdelingen er regionens universitetsafdeling på det børne- og ungdomspsykiatriske område. Ifølge specialeplanen dækker BUP-O Fyn for patienter på hovedfunktionsniveau, og hele Region Syddanmark for patienter på regions- og højt specialiseret niveau. Det skaber muligheder og perspektiver i vores daglige arbejde og faglige udvikling.  

Vi vægter forskning og uddannelse højt og ønsker, at afdelingen vedvarende befinder sig i toppen af dansk børne- og ungdomspsykiatri. 

Børne- og ungdompsykiatrien i Region Syddanmark er organiseret i to selvstændige afdelinger. I vores afdeling har vi organiseret os i fire funktionsområder. Vores ambulatorier arbejder i teams inddelt efter diagnosegrupper. Afdelingen har et døgn- og dagafsnit med 22 senge og herunder regionens fire børnesenge. 

Afdelingen har i alt omkring 170 ansatte. 

Løn- og ansættelsesforhold 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem FAYL og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokalløndannelse. Dette betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder. 


Hvis du vil vide mere 

Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos ledende overlæge Ulla Skov Jørgensen på tlf. 99 44 86 04 eller pr. mail via vores sikre e-postkasse psykiatrisygehuset@rsyd.dk (husk at skrive att: BUP-O i emnefeltet). 

Ansøgningsfristen er den 23. september 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. september 2019.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016