Gem annonce
Tommerup Lægehus

Tommerup Lægehus,

Fyn
21-10-2019

2 KAPACITETER UD AF 4 UDBYDES TIL SALG

Kontakt

Tommerup Lægehus

Lindeallé 18
5690
Tommerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-10-2019
Udløber:
20-11-2019
Kviknummer:
LJA-76680498
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Langtids vikariat også muligt

Vi er et velfungerende kompagniskab med en håndfuld dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for, at levere høj sundhedsfaglig kvalitet til vores patienter. Vi har stor fokus på løbende efteruddannelse af læger og personale, så lægehuset konstant er i udvikling.

I kompagniskabet er vi to læger på 50 og 48 år; med henholdsvis 8 og 7 års kompagniskabs erfaring. Vi har et ønske om at udvikle kompagniskabet ud fra vores værdier om Frihed, Rimelighed og Lighed. Frihed til at være individuelle. Rimelighed og Lighed i den måde vi sammen driver virksomheden.

Siden foråret 2019 har vi haft ledig kapacitet til salg. Men for at sikre stabilitet, frihed og langvarig lægedækning i området vil vi gerne være 4 læger. Derfor har vi erhvervet et 0-ydernummer fra Region Syddanmark. Således har vi nu 2 kapaciteter i udbud.

I Tommerup Lægehus hjælper vi hinanden, så alle kan komme hjem i god tid til familien, og vi vil gøre alt for, at du trives med din nye hverdag som selvstændig. Vi er i fuld gang med at omforme organisationen og arbejdsgange. Så vi søger 1-2 nye kollegaer med engagement, optimisme og med hovedet fuld af idéer.

Der vil være særdeles gode muligheder for frihed (1-2 fridage om ugen) til familie, forskning, eller hvad der nu giver en glæde ved livet.

Vi har en særdeles kompetent personalegruppe, der består af en SSA/sekretær, tre sygeplejersker, en jordemoder og en bioanalytiker. Derudover har vi en gruppe medicinstuderende ansat. Udover basale sygeplejerske-/laboratorieopgaver varetager personalegruppen:

  • kronikerforløb inden for diabetes, KOL, astma, osteoporose, kroniske smertepatienter og hypertension

  • svangreprofylakse, smear, ringskifte, p-pillekontrol, urinvejsinfektioner og øvre luftvejsinfektioner

  • KRAM og forløbsplaner, kvalitetskontrol laboratorium.

 

Lægehuset har siden 00erne haft almen medicinske uddannelseslæger, fra KBU til fase 3 læger.

Tommerup lægehus ligger 20 min. kørsel fra Odense Universitetshospital og 5 minutter fra E20 motorvejsafkørsel. Området er præget af blandet by/landpraksis.

Kontakt os og kom på besøg. Du kan også afprøve hverdagen i lægehuset med et vikariat hos os. Læs mere om Tommerup Lægehus på www.tommeruplægehus.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med Bedste Hilsner

Morten Møller-Andersen

51281523 / mmafyn@mail.tele.dk  

Guzaliya Lange

31790304 / gb-cl@live.dk


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Fælles Akut Modtagelse
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Lægehuset Zachariassen
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016