Rygcenter Syddanmark,

Middelfart
21-11-2019

5-årig uddannelsesstilling - specialkiropraktor

Kontakt

Rygcenter Syddanmark

Østre Hougvej 55
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-11-2019
Udløber:
01-02-2020
Kviknummer:
LJA-77678761
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygehus Lillebælt søger snarest muligt dygtige og engagerede kiropraktorer til ansættelse i en 5-årig specialkiropraktor uddannelsesstilling.
Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling (5 år, 37 timer/uge), bestående af 3 kombinerede ansættelser på hhv. Rygcenter Syddanmark, Ortopædkirurgisk afdeling og Medicinsk afdeling (alle Sygehus Lillebælt). Der er gode muligheder for fastansættelse i forlængelse af endt uddannelse.

Ansættelsen på Rygcenter Syddanmark er i Rygmedicinsk regi på Middelfart Sygehus og andrager sammenlagt 3½ år. Ansættelsen på Ortopædkirurgisk afdeling tilrettelægges i rotation mellem bl.a. Rygkirurgisk sektor, Skulderkirurgisk afsnit, Hoftekirurgisk afsnit, Skadestuen m.m. på Vejle og Middelfart Sygehuse, sammenlagt 1 år fuldtid. Ansættelsen på Medicinsk afdeling er i regi af Reumatologisk sektor på Vejle Sygehus og tilrettelægges på 1 år på deltid, kombineret med sideløbende deltid på Rygcenter Syddanmark. Såfremt uddannelsesforløbet tilsiger det, kan det blive aktuelt med inddragelse af andre afdelinger og/eller andre kombinationer. Ansættelserne tilrettelægges således, at de kan opfylde uddannelsesmålene, som beskrevet i det regionale projekt for en specialkiropraktoruddannelse. Uddannelsen er efter en struktur svarende til den, som kendes fra speciallægeuddannelserne - specifikt af to separate, men sammenhængende dele; en 1-årig introduktionsuddannelse og en 4-årig specialuddannelse.


Introduktionsuddannelsen foregår i Rygcenter Syddanmark og skal bestås før ansøgeren kan overgå til hoveduddannelsesstillingen. Begge uddannelser forankres i en fuldtidsansættelse i sekundærsektoren i relevante kliniske funktioner. Uddannelsen skal dels opbygge spidskompetencer inden for den kliniske biomekanik, dels sikre bredere kompetencer i forhold til sundhedssektoren generelt og særligt krydsfeltet med relevante medicinske specialer som reumatologi, ortopædkirurgi m.m.

Tilegnelser af disse kompetencer foregår i et direkte, dagligt samarbejde/supervision med medicinske specialister inden for disse områder, samt ved teoretisk kursus aktivitet.
Overordnet er uddannelsen opbygget af: Formaliserede centrale undervisningsaktiviteter (katedral-undervisning), herunder deltagelse i eksisterende kurser på medicinske speciallægeuddannelser, samt kurser oprettet særligt for den kiropraktiske specialuddannelse. Uformel, daglig undervisning i det kliniske arbejde (mesterlære-princip). Formel, struktureret daglig supervision (logbøger etc.).

Den uddannelsessøgende refererer til en personlig vejleder/tutor, som er uddannelsesansvarlig overlæge og/eller specialkiropraktor på hoveduddannelsesstedet. Sygehus Lillebælt er et velkonsolideret sygehus med 3 skarpe profiler: Middelfart Sygehus - Regionalt Rygcenter, Kolding Sygehus - Akutsygehus og Vejle Sygehus - Kræft- og specialistsygehus i de store folkesygdomme. Vi er i en positiv udvikling med et ambitiøst mål om at være Patienternes Sygehus med forskning som fundament for excellence i patientbehandlingen. Vi er flere gange kåret som Danmarks bedste hospital af Dagens Medicin. Vi har en årsomsætning på 3,1 mia. kroner.

Løn og ansættelsesvilkår er efter AC overenskomsten, og ansøgninger modtages kun fra kiropraktorer med autorisation til selvstændigt virke (afsluttet turnusuddannelse).

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2020. Samtaler afholdes primo marts.

Ansættelsesstart 1. marts eller efter aftale.

For yderligere information kontakt:
Søren O'Neill, ledende kiropraktor, klinisk lektor - tlf. 4043 2004.
Mikkel Konner, specialkiropraktor, klinisk lektor - tlf. 6168 1792.

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016