Center for Rusmiddelbehandling København

Center for Rusmiddelbehandling København,

København
20-02-2018

Afdelingslæge eventuel reservelæge, 1. reservelæge til Center for Rusmiddelbehandling

Kontakt

Center for Rusmiddelbehandling København

Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-02-2018
Udløber:
31-03-2018
Kviknummer:
LJA-56518672
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kollega til enheden i Hørsholmsgade. Teamet dækker den lægelige rusmiddelbehandling af patienter med alkohol- og centralstimulerende stoffer.

Du bliver primært tilknyttet Rehabiliteringsenheden i Hørsholmsgade og kommer til at indgå i det lokale lægeteam bestående af to læger og vil derudover være en del af behandlingscenterets store lægegruppe på 20 læger fordelt på uddannelseslæger, afdelingslæger og overlæger. Hele lægegruppen mødes til regelmæssige lægemøder. Desuden skal du indgå i et tæt samarbejde med de øvrige læger og den lokale leder omkring udførelsen af den sundhedsfaglige indsats i enhederne.

Stillingen er en vagtfri 37-timers stilling og henvender sig til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri eller beslægtede specialer. Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften samtidig med at du kan holde fokus på den sundhedsfaglige indsats, er god til at kommunikere med socialt udsatte borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige rusmiddelbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan.

Ud over at varetage den lægelige udredning og medicinske behandling varetager vi også andre misbrugs- og afhængighedstilstande og varetager hepatitis- og hiv-profylakse og -screening, samt udredning og behandling af psykiatrisk og somatisk komorbiditet, i samarbejde med egen læge, hospitaler og distriktspsykiatri. Den lægelige behandling følger de nationale kliniske retningslinjer: Behandling af alkoholafhængighed og foregår i et tæt tværfagligt miljø med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger, tæt på patienterne.

Center for Rusmiddelbehandling København dækker behandling af alle typer af rusmiddelproblematikker fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, familieorienteret rusmiddelbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling og du vil blive introduceret til alle områder. Så hvis du ønsker at opnå erfaring med behandling af rusmidler og afhængighedstilstande, som vil være nyttigt indenfor mange specialer, og samtidig udvikle dig indenfor de syv lægeroller, har du nu en god mulighed.

Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen fås hos enhedsleder Jesper Langkjær på 3069 2140 og overlæge Dorrit Christensen på 2495 1849.

Ansøgning vedlægges CV.

Søg stillingen via nedenstående link senest lørdag 31. marts 2018.

Vi afholder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016