Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

København
25-04-2017

Afdelingslæge

Kontakt

Region Hovedstaden

Edel Sauntes Allé
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-04-2017
Udløber:
26-05-2017
Kviknummer:
LJA-45676555
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge ved Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser på Psykiatrisk Center Ballerup/Rigshospitalets Højt Specialiserede Team.

 

En stilling som afdelingslæge ved Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser er ledig til besættelse pr. 1. juni 2017 eller snarest derefter. 

 

Vi tilbyder 

Et spændende dagarbejde i et dynamisk udviklingsorienteret ambulant team, der satser på behandlingsudvikling, forskning, kvalitetssikring, og yder systematisk undervisning, supervision og forskningsvejledning. Stillingen er uden vagter, men med forskudt tjeneste 2 gange/måned, hvor der arbejdes med supervision i akutmodtagelsen til kl. 20.30. 

 

Om Psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser  

Ambulatoriet behandler patienter med svære spiseforstyrrelser i Højt Specialiseret Funktion, der kan profitere af en længerevarende individualiseret specialindsats. Behandlingen er flersporet med psykoterapi, pårørendearbejde, ernæringsvejledning, psykofarmakologi, rehabilitering. 

 

Der er overvejende tale om individuel terapi med særlig fokus på relationsarbejde. Der arbejdes ud fra forskellige terapeutiske tilgange (bl.a. psykodynamisk terapi, kognitiv terapi, mentaliseringsbaseret terapi). Gruppeterapeutiske tilbud omfatter bl.a. DAT, kognitiv remedieringsterapi, psykoedukation, samtalegruppe og kropsterapi. 

 

Om jobbet 

Afdelingslægen skal i samarbejde med overlæge varetage den lægelige psykiatriske ekspertise i det tværfaglige samarbejde og have ansvar for den speciallægelige diagnostiske og somatiske udredning og behandling i teamet. Ligeledes skal afdelingslægen have egne terapeutiske forløb, deltage i visitation af patienter, psykoedukation af patienter og pårørende, netværksarbejde (par, familier, sagsbehandlere mv.) og supervision og undervisning af mono- og tværfaglige personalegrupper internt/eksternt.

 

Vi forventer 

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri med uddannelse og erfaring i psykoterapeutisk behandling, supervision og undervisning eller en speciallæge i almen medicin med interesse for psykoterapi og behandling af spiseforstyrrelser. 

 

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret med gode samarbejdsevner. Erfaring i behandling af spiseforstyrrelser samt erfaring med forskning og behandlingsevaluering er en fordel. Du forventes at deltage i forskning og kvalitetssikring vedrørende den omfattede patientgruppe. 

 

Om centret 

Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, PC Ballerup, er i 2017 formelt fusioneret med de andre specialafdelinger for voksne med spiseforstyrrelser i Region Hovedstadens Psykiatri. Alle skal primo 2018 flytte til et fælles nybygget Center for Spiseforstyrrelser på Psykiatrisk Center Ballerup. 

 

Arbejdstid på hverdage mellem 8.00-18.00. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstadens Psykiatri og Lægeforeningen. 

 

Dokumentation af formelle og faglige kompetencer bedes bilagt ansøgningen. 

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos afsnitsledende overlæge, Mette Waaddegaard, tlf.38 64 53 50, mobil: 21 16 16 12, mail: mette.waaddegaard@regionh.dk eller klinikchef Louise Rasmussen, tlf. direkte: 38 64 51 71, mobil. 24 94 82 87, mail: louise.behrend.rasmussen@regionh.dk.

 

Ansøgningsfrist

26. maj 2017 kl. 12.00. 

 

Ansættelsessamtaler 

15. juni 2017.

 

Region Hovedstaden er Danmarks største region med 1,7 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 36.000 medarbejdere heraf knap 5.000 i psykiatrien. En af Region Hovedstadens hovedopgaver er at tilbyde psykiatrisk behandling af høj faglig kvalitet i en psykiatri, der har patienten i centrum. Regionen ledes af regionsrådets 41 folkevalgte politikere og har hovedsæde på regionsgården i Hillerød. Region Hovedstaden ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. 

 

Læs mere på www.regionh.dk   

 

Læs mere om PC Ballerup på www.psykiatri-regionh.dk/pc-ballerup-job.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016