Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus,

Vejle
28-06-2018

Afdelingslæge nedre kirurgi

Kontakt

Organkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus

Beriderbakken 4
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-06-2018
Udløber:
12-07-2018
Kviknummer:
LJA-62816990
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge (nedre kirurgi) 
 
Kirurgi  
 
Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling, Vejle Sygehus 
 
En afdelingslægestilling er ledig ved Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling, Sygehus Lillebælt Vejle. Tiltrædelse pr. 01.08.2018 eller efter nærmere aftale.
 
Sygehus Lillebælt (SLB) består af sygehusene i Kolding, Vejle og Middelfart, og sygehusmatriklerne har en overordnet indbyrdes opgavefordeling: Vejle Sygehus er udpeget til kræft- og specialistsygehuset i SLB, og Organkirurgisk Afdeling er inden for den elektive kirurgi særligt fokuseret på tarmkræft og brystkræft, ligesom der er en betydelig endoskopisk og dagkirurgisk aktivitet, bl.a. hernie- og galdekirurgi. Ultimo 2016 flyttede indtaget af akutte patienter til Kolding, hvorefter akutindtaget i Vejle begrænser sig til patienter med problemstillinger relateret til brystkirurgi og kolorektalcancer. Afdelingen har siden 2015 opereret hovedparten af kolorektalcancerne på hhv. DaVinci Xi robot og ved TaTME, og der er en betydelig forsknings- og udviklingsaktivitet inden for tarmkræft, brystkræft og plastikkirurgi. Afdelingen indgår i Region Syddanmarks Center of Excellence for kolorektalcancer i kraft af faglig kvalitet og forskningsindsats, ligesom vi varetager en del af uddannelsen i fagområdet kolorektalkirurgi.
 
Vagtarbejdet er tilrettelagt med forvagt, bagvagt og kolorektaloverlæge i beredskabsvagt. Afdelingslægen vil i dagtid primært være beskæftiget med nedre gastroenterologi med vægt på proktologi, men indgår i øvrigt i kolorektalsektionens øvrige funktioner såsom skopi, operation, ambulatorium m.m. og forventes derudover at indgå i bagvagtslaget med ca. én aften/nattevagt pr. uge i gennemsnit.
 
Ansøger skal være speciallæge i kirurgi. Ansøger forventes at have dokumenteret klinisk og forskningsmæssig erfaring inden for især proktologi, og skal kunne indgå i og bidrage selvstændigt til afdelingens forskning og udvikling inden for det kolorektale område. Gode samarbejdsevner og vilje og evne til at indgå i klinisk og forskningsmæssigt multidisciplinært samarbejde forventes.
 
Afdelingen lægger stor vægt på den lægelige videreuddannelse, og der er god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende. Afdelingen har en uformel tone, hvor der sættes pris på humor og overskud. Der er et godt kollegialt samarbejde og altid mulighed for hjælp og supervision ved behov.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Hans B. Rahr, Vejle, hans.rahr@rsyd.dk, tlf. 7940 5600.  
 
Ansøgningsfrist: torsdag den 12. juli 2018 kl. 12:00. Tiltrædelse 1. august 2018 eller efter nærmere aftale. 
 
For at give din ansøgning den bedste behandling bedes du søge stillingen ved at benytte knappen "søg" nedenfor. 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016