Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen,

København
06-02-2019

Afdelingslæge og overlæge til arbejdet med smitsomme sygdomme, screening og lægemiddelanbefalinger i Sundhedsstyrelsens Center for Evidens, uddannelse og beredskab

Kontakt

Sundhedsstyrelsen

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
24-02-2019
Kviknummer:
LJA-70468763
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Infektionsmedicin,
Klinisk farmakologi,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bidrage til at udvikle evidensbaserede, sundhedsfaglige anbefalinger til sundhedsvæsenet? Kunne du tænke dig at arbejde med områder som smitsomme sygdomme, screeningsprogrammer eller lægemiddelanbefalinger? Har du lyst til at arbejde tæt på den sundhedspolitiske arena og indgå i dynamiske, tværfaglige teams, hvor du vil samarbejde med en bred skare af eksperter fra det danske sundhedsvæsen? Så har vi to spændende ledige jobs, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig både lægefagligt, administrativt og inden for evidensbaseret medicin. 

 

Om os 

Stillingerne er placeret i Sundhedsstyrelsens Center for Evidens, uddannelse og beredskab (EUB). Centret har ansvaret for Sundhedsstyrelsens arbejde med smitsomme sygdomme, herunder børnevaccinationsprogrammet, de nationale screeningsprogrammer og rationel farmakoterapi. På uddannelsesområdet står enheden for administration og udvikling af kvaliteten i uddannelserne til speciallæge og specialtandlæge samt videreuddannelse for sygeplejersker. Herudover udarbejder vi nationale kliniske retningslinjer, varetager Sundhedsstyrelsens arbejde med sundhedsberedskabet, organdonation og behandler ansøgninger om eksperimentel behandling og højt specialiseret behandling i udlandet. 

 

Dine arbejdsområder 

Din sundhedsfaglige viden, indsigt i klinisk arbejde og kendskab til sundhedsvæsenet er afgørende for disse stillinger. Koblingen af viden om evidens og om den kliniske hverdag skal være med til at sikre, at Sundhedsstyrelsen bidrager med klinisk relevant rådgivning på højt fagligt niveau til de øvrige aktører i sundhedsvæsnet. De opgaver du kommer til at varetage i centeret vil afhænge af din baggrund og interesseområder, men vil primært være inden for smitsomme sygdomme, screening og/eller rationel farmakoterapi (IRF). 

 

Du kommer til at varetage opgaver som:

 

 • Udarbejdelse og formidling af sundhedsfaglige anbefalinger 

 • Udarbejdelse af vejledninger, handlingsplaner og anbefalinger mv. i tæt tværfagligt samarbejde internt og med eksterne samarbejdspartnere. 

 • Faglig rådgivning af den øvrige del af Sundheds- og Ældreministeriet og øvrige myndigheder m.v. 

 • Projektledelse og udviklingsopgaver inden for enhedens arbejdsområder 

 • Deltagelse og ledelse af relevante arbejdsgrupper og udvalg 

 • Faglig ledelse og koordinering 

 • Vejledning af læger i uddannelsesstillinger inden for samfundsmedicin og klinisk farmakologi 

 • Pressekontakt 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du er speciallæge i et speciale som fx samfundsmedicin, infektionsmedicin, klinisk farmakologi eller almen medicin. 

 

Herudover forventer vi, at du har: 

 

 • Relevant og omfattende faglig viden inden for et eller flere af enhedens fagområde 

 • Erfaring med kritisk evidensvurdering og gerne med forskning 

 • Gode kommunikative evner og lysten til at indgå i et bredt samarbejde med sundhedsfaglige eksperter 

 • Solid erfaring med skriftlig, faglig formidling 

 • Erfaring med koordination og vejledning 

 

Dine personlige kvalifikationer  

Vi lægger vægt på, at du er er god til at skabe relationer i et tværfagligt miljø. Du er således en dygtig koordinator og en særdeles stærk kommunikator på dansk i skrift og tale. Herudover er det vigtigt, at du er læringsparat og kan trives i et travlt, fleksibelt og tværfagligt miljø. 

 

Vi tilbyder  

Et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte fingeraftryk på sundhedsvæsenet. Du vil bidrage til løsningen af et bredt spektrum af sundhedsfaglige problemstillinger og have kontakt til mange forskellige aktører i sundhedsvæsenet. Du vil komme til at arbejde sammen med ca. 45 dygtige kolleger i et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø med bl.a. samfunds-, folkesundhedsvidenskabelig- og sundhedsfaglige baggrunde. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Vores arbejdsklima er energisk, positivt, anerkendende, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt. 

 

Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

 

Om ansættelsen  

Ansættelse forudsætter speciallægeanerkendelse. Ansættelse som afdelingslæge eller overlæge vil afhænge af dine kvalifikationer. 

 

Ansættelse som afdelingslæge sker i henhold til gældende overenskomst mellem Foreningen af Yngre Læger og Finansministeriet. 

 

Ansættelse som overlæge sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i Staten. Stillingen er indplaceret i gruppe 1 (lr. 37). 

 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingen ved at sende en mail til centerchef Marlene Øhrberg Krag mahk@sst.dk, så ringer hun tilbage til dig. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "Ansøg via link" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fra den 1. marts 2019 (uge 9 og 10).

 

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

 

Vi arbejder for sundhed for alle

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark.

 

Vi rådgiver ministeriet og andre statslige, regionale og kommunale myndigheder om sundheds- og ældreområdet.

 

Sundhedsstyrelsens opgaver er sundhedsfremme, forebyggelse og sygdomsbehandling ligesom vi har opgaver inden for strålebeskyttelse og ældre- og demensområdet.


Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016