Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus,

Vejle
01-06-2018

Afdelingslæge, Onkologisk Afdeling, Vejle sygehus

Kontakt

Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus

Beriderbakken 4
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-06-2018
Udløber:
15-06-2018
Kviknummer:
LJA-61896155
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Klinisk onkologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som afdelingslæge ved Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus er ledig til besættelse 1. august 2018 eller efter aftale.
 
Onkologisk afdeling varetager den ikke-kirurgiske cancerbehandling for patienter i det tidligere Vejle Amt, og modtager også patienter fra tilgrænsende områder.Vejle Sygehus er udpeget til at være specialsygehus med særlig fokus på kræftbehandling. Arbejdsområdet omfatter strålebehandling og medicinsk behandling. 
 
Afdelingen består af:
 
  • En stråleterapiafdeling med seks lineære acceleratorer, en CT-scanner og en MR-scanner. Der gives ca. 23.000 strålebehandlinger årligt  
  • Et ambulatorium med ca. 35.000 besøg årligt. 
  • Et sengeafsnit med 19 onkologiske sengepladser, hvor der årligt er ca. 1500 indlæggelser
  • Patienthotel og palliativt team er tilknyttet afdelingen

Samarbejdet mellem de forskellige personalegrupper i sengeafdelingen, ambulatoriet og stråleterapien er meget velfungerende, og alle arbejder med samme mål: At bedre patienternes oplevelse/hverdag trods en cancersygdom.

Det tværfaglige samarbejde er vigtigt og fungerer godt på sygehuset.  

Røntgenafdelingens personale er kompetente og hurtige til at skanne og beskrive skanningerne, patologerne arbejder effektivt, og der er i øvrigt et formidabelt samarbejde med alle de henvisende afdelinger og serviceafdelinger.  

Afdelingen har en betydelig forskningsaktivitet og deltager således i adskillige klinisk kontrollerede undersøgelser, hvoraf en stor del af disse er initieret fra afdelingen.

Afdelingen har en Klinisk Forskningsenhed, hvor der er ansat 8 forskningssygeplejersker og 1 sekretær. Der er desuden tilknyttet Ph.D.-studerende og post. doc. kandidater.  

Afdelingen er per 1. juni 2018 bemandet med 1 ledende overlæge, 2 professorer, 9 overenskomstansatte overlæger, 10 afdelingslæger, 3 1. reservelæger og 13 reservelæger. Der er selvstændigt vagtberedskab, der p.t. varetages af yngre læger som 8-skiftet vagt, 1-holdsdrift med rådighed fra bolig.

Afdelingen indgår i speciallægeuddannelsen i klinisk onkologi med både introduktionsstillinger og hoveduddannelsesforløb.   Onkologisk Afdeling er en afdeling, der er præget af ambitiøse medarbejdere, der gerne går langt for at forbedre kræftpatienternes liv.  

Vi håber, at du vil være med til at gøre det endnu bedre i fremtiden.   Vi garanterer dig, at du vil blive mødt af udpræget hjælpsomme kolleger.  

Afdelingslægestillingen ønskes besat med en speciallæge i klinisk onkologi. Ved bedømmelsen af ansøgere vil der ud over klinisk erfaring blive lagt vægt på forsknings- og undervisningserfaring, samt evner til samarbejde.  

Løn:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger.  

Du kan se funktionsbeskrivelsen her

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Bente Thornfeldt Sørensen, tlf. 79 40 60 14.   Ansøgningsfristen er 15. juni 2018.    


Har du læst?
 

nr. 14/2016