Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland,

Aabenraa
04-07-2018

Afdelingslæge/ overlæge søges til Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland, neuropsykiatrisk ambulatorium Aabenraa den 1. september eller efter aftale.

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-07-2018
Udløber:
10-08-2018
Kviknummer:
LJA-63011042
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du speciallægen, som brænder for at arbejde med børn, unge og deres netværk i udrednings- og behandlingsforløb? Er du fagligt engageret og vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien, samtidig med at du bidrager til at få hverdagen i ambulatoriet til at fungere optimalt for såvel patienter, netværk og kollegerne? Så er det måske dig vi søger! 
 
Vi har en fast stilling ledig, som speciallæge på 37 timer/uge til ambulatoriet i Aabenraa 1. september 2018. Stillingen er tilknyttet det neuropsykiatrisk team, som primært arbejder med ambulante udrednings- og behandlingsforløb, for børn og unge i alderen fra 3 til 19 år, ift. ADHD og autismespektrum lidelser. 
 
Vores ambition er, at skabe størst mulig effekt for patienter, pårørende samt samarbejdspartnere. Afdelingen er i gang med at udvikle og skabe gode betingelser for løbende implementering af de nyeste forestillinger om en velfungerende organisation, der kan tilpasses nye forhold og udfordringer. 
Børne- og ungdomspsykiatrien Sydjylland har omkring 300 ansatte, heraf 30 dygtige og tilgængelige læger. 
 
Vi arbejder teambaseret, tværfagligt og har en helhedsorienteret tilgang til børn og unge med psykiske lidelser og deres familier. Du vil derfor komme til at samarbejde med såvel andre sygehusafdelinger, socialforvaltninger, skoler, pædagogisk-psykologiske rådgivninger, praktiserende læger samt dag- og døgninstitutioner. 
 
Vi kan tilbyde  
 • Overordnet fagligt ansvar for driften af et klinisk delområde indenfor det neuropsykiatriske område, i tæt samarbejde med specialansvarlig overlæge. 
 • Arbejde med fokus på at udvikle og sikre kvaliteten af udrednings- og behandlingsarbejdet  
 • En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge samt familiens behov og ønsker. 
 • En arbejdsplads hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt. 
 • Yde konsultativt arbejde eksternt samt udføre netværksarbejde i forhold til skoler og socialforvaltning  
 • Stå for intern undervisning og supervision af andre faggrupper, specifikt ift. det neuropsykiatriske område 
 
Hvem er du: 
 • Speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri 
 • Engageret og har interesse i at videreudvikle faget 
 • Bidrage aktivt til implementeringen af Den Syddanske Forbedringsmodel 
 • Åben, selvstændig og er god til at samarbejde med tværfagligt  
 • God til at bevare overblikket i strukturere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag 
 • Fleksibel i løsning af de samlede lægelige opgaver i afdelingen 
 
Om afdelingen: 
Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen fusionerede den 1. januar 2017 og er fordelt på tre matrikler i Aabenraa, Vejle, Esbjerg, med ambulante funktioner på alle matrikler og sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg. I februar 2017 flyttede ambulatoriet fra Kolding til nye lokaler i Vejle. 
 
Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven. 
 
Praktiske oplysninger: 
Ansøgningsfristen er den 10. august 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved ledende overlæge Klaus Müller-nielsen, tlf. 28 99 46 40 eller oversygeplejerske Yvonne Reinholdt, tlf. 28 99 46 79. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
 
 
 
 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016