Psykiatrisk Afdeling Aabenraa,

Aabenraa
11-06-2019

Afdelingslæge søges til Psykiatrisk afdeling i Aabenraa med tjeneste ved Lokalpsykiatrien i Sønderborg

Kontakt

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
29-07-2019
Kviknummer:
LJA-74027445
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En stilling som afdelingslæge i lokalpsykiatrien ved psykiatrisk afdeling Aabenraa, almenteam i Sønderborg er ledig til besættelse pr. 1. september eller efter aftale 2019.

 

Afdelingslægen forventes at indgå aktivt og loyalt i arbejdet med at udvikle lokalpsykiatriens behandlingstilbud.

 

Psykiatrien i Region Syddanmark har som målsætning at tilstræbe, at den psykisk syge får en tilværelse så nær egne præmisser som muligt, så det normale miljø opretholdes. Dette forsøges sikret ved at opretholde et godt samarbejde mellem lokalpsykiatrien, sengeafdelinger, socialpsykiatrien og misbrugscentre, så behandlingen opleves sammenhængende for patienten.

Om Psykiatrisk Afdeling Aabenraa:

Den psykiatriske Hovedfunktion i Sønderjylland omfatter Psykiatrisk afdeling i Aabenraa og Børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Aabenraa. Psykiatrisk Afdeling Aabenraa har to dobbelte sengeafsnit, et enkelt afsnit, et ældrepsykiatrisk sengeafsnit og Fælles Akut Modtagelse med somatisk afdeling med 3 senge. Herudover er der lokalpsykiatrier i Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev. Der er etableret opsøgende psykoseteams i alle lokalpsykiatrier og i Aabenraa OPUS for patienter med ny debuteret skizofreni. Herudover klinik for selvmordsforebyggelse i Aabenraa, DAT-team i Haderslev og mentaliseringsbaseret gruppeterapi i Sønderborg

 

Planer for psykiatrien i Region Syddanmark kan ses på www.regionsyddanmark.dk

 

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri med bred almenpsykiatrisk uddannelse. Ansøgeren må gerne have distriktspsykiatrisk erfaring/interesse, samt psykoterapeutisk uddannelse og/eller erfaring.

 

Afdelingslægen skal have funktion i lokalpsykiatrien i Sønderborg og indgå i bagvagtslaget i sengepsykiatrien ved Psykiatrisk afdeling i Aabenraa.

 

Til funktionen hører også undervisning og vejledning af yngre kollegaer/ andre personalegrupper samt kontakt med samarbejdspartnere.

 

Faglig bedømmelse:

Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder. Ansøgere bør derfor i ansøgningen forholde sig til de 7 kompetenceområder og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne indenfor disse kompetencer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Danske Regioner og FAS

Send din ansøgning senest 29. juli.

 

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende overlæge Lene Høgh tlf. 51415118 lene.hoegh@rsyd.dk  

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig


Har du læst?
 

nr. 14/2016