Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé,

København
30-08-2017

Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling (barselsvikariat)

Kontakt

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Vigerslev Allé 1A
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-08-2017
Udløber:
20-09-2017
Kviknummer:
LJA-48925634
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en barselsvikar for afdelingslæge til vores behandlingsenhed på Vesterbro. Enheden omfatter både substitutionsbehandling for opioidafhængighed, dels for stofafhængige med en sværere misbrugsproblematik, dels for en gruppe stofafhængige med et højere funktionsniveau, foruden familieorienteret rusmiddelbehandling.

 

Du kommer til at indgå i det lokale lægeteam og vil derudover være en del af behandlingscenterets store lægegruppe på 22 læger, bestående af uddannelseslæger, afdelingslæger og overlæger som afholder regelmæssige møder med fagligt indhold.

 

Vikariatet løber i et år, er på 37 timer ugentligt, er uden vagter og henvender sig til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri eller beslægtede specialer. Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften, er god til at kommunikere med socialt udsatte borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige misbrugsbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan. Vi varetager den medicinske rusmiddelbehandling og behandler andre misbrugsproblematikker udover opioidafhængighed. Derudover varetager vi hepatitis- og hiv-profylakse og -screening, samt udredning og behandling af psykiatrisk og somatisk komorbiditet, i samarbejde med egen læge, hospitaler og distriktspsykiatri. Den lægelige behandling følger Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin og foregår i et tæt tværfagligt miljø med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger, tæt på patienterne.

 

Center for Rusmiddelbehandling København dækker behandling af alle typer rusmiddelmisbrug fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, familieorienteret rusmiddelbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling og du vil blive introduceret til alle områder. Så hvis du ønsker at opnå erfaring med behandling af rusmidler og afhængighedstilstande, som vil være nyttigt indenfor mange specialer, har du nu en god mulighed.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Københavns Kommune og Yngre Læger. Barselsvikariatet er med tiltrædelse den 13. november 2017.

 

Mere information

Nærmere oplysninger fås hos overlæge Lene Caspersen på 2156 9202.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. september 2017.

Ansættelsessamtaler afholdes den 22. september.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Sanofi Genzyme
Hørsholm, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016