Københavns Kommune - Socialforvaltningen

Københavns Kommune - Socialforvaltningen,

København
16-07-2020

Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København (barselsvikariat)

Kontakt

Københavns Kommune - Socialforvaltningen

Forchhammersvej 18
1920
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2020
Udløber:
02-08-2020
Kviknummer:
LJA-80674067
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor misbrugsbehandling og at arbejde i et brugervenligt elektronisk journalsystem?

Københavns Kommunes Center for Rusmiddelbehandling København søger en afdelingslæge med ansættelsesstart den 1. september 2020 eller hurtigst muligt. Stillingen er vagtfri, helst 37 timer ugentlig og primært rettet mod speciallæger indenfor almen medicin, samfundsmedicin eller psykiatri.

Center for Rusmiddelbehandling i København indeholder tre store substitutionsafdelinger og tre store afdelinger for alkohol- og stofbehandling, samt flere specialiserede behandlingstilbud, et familieambulatorium, en specialinstitution for heroinbehandling, et ambulant tilbud rettet mod stoffrihed foruden Specialinstitutionen Forchhammersvej, der er et ambulatorium for særligt helbredsbelastede stofbrugere, og som også har tilknyttet en udkørende behandling. Ambulatoriet er det primære funktionssted for stillingen. Stillingen kan også omfatte lægelig behandling i andre dele af centeret og dermed give et endnu bredere kendskab til rusmiddelbehandlingen.

Den lægelige behandling følger Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin, 2017.

Patientgruppen har ofte komplekse psykosociale og medicinske problemer og jobfunktionen omfatter foruden substitutionsbehandling også rådgivning samt udredning og behandling af patienternes ledsagende somatiske og psykiatriske misbrugsrelaterede lidelser. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger og socialrådgivere. Som læge har du tæt samarbejde med den lokale ledelse i koordineringen af den sundhedsfaglige indsats. Du vil få tæt kontakt til lægekollega i det daglige, løbende supervision ved overlæge og blive en del af en større lægegruppe med faste lægemøder.

Som kollega ønsker vi en person med gode samarbejdsevner, gode kommunikative egenskaber, et positivt menneskesyn og interesse for at forbedre socialt udsatte borgeres sundhed. Vi forventer, at du er motiveret for tværfagligt samarbejde og kan arbejde systematisk og struktureret under hensyn til fleksibilitet i opgaveudførelsen, og at du kan koordinere den sundhedsfaglige indsats i forhold til primærsektor og regionen.

Stillingen indgår i den samlede lægenormering i Socialforvaltningens rusmiddelbehandling med afdelingslæger/reservelæger, kliniske overlæger og en socialoverlæge. Den lægefaglige ledelse består af to kliniske overlæger og en socialoverlæge.

Ansættelsesvilkår

Løn følger overenskomst mellem Danske Regioner og Yngre Læger.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes hos overlæge Lene Caspersen på 2156 9202 eller afdelingsleder Raymond Krabholm på 2056 2787.

Søg via nedenstående link senest søndag den 2. august 2020

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 32.


Har du læst?
 

nr. 14/2016