Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé,

Storkøbenhavn
09-08-2018

Afdelingslæge til Center for Rusmiddelbehandling København

Kontakt

Københavns Kommune, Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé

Vigerslev Allé 1A
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2018
Udløber:
23-08-2018
Kviknummer:
LJA-64261648
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Infektionsmedicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Center for Rusmiddelbehandling København er spredt over byen og har afdelinger for opioidsubstitutionsbehandling, alkohol- og stofbehandling (især hash og kokain), heroinbehandling, familieorienteret rusmiddelbehandling, udgående/fremskudt behandling og et mindre døgnbehandlingsafsnit. Vi søger en lægekollega til misbrugsbehandlingen, start 1. oktober 2018. 

Vi er en lægegruppe på i alt 21 læger i Center for Rusmiddelbehandling København: 14 afdelingslæger, to 1. reservelæger, en læge i hoveduddannelsesstilling i samfundsmedicin, en psykiatrisk konsulent og tre overlæger.

Hele lægegruppen afholder konference hver anden uge. Der er derudover mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer også eksternt.

Stillingen er en vagtfri fuldtidsstilling med primær funktion på afdelingen på Vesterbro, som varetager misbrugsbehandling af mennesker med opioidafhængighed.

Patientgruppen omfatter hele spektret fra de mest udsatte med stort behov for en koordineret tværfaglig behandlingstilgang til de mest velfungerende mennesker uden behov for social misbrugsbehandling. Afdelingen fungerer også som medicinudleveringssted for patienterne. Den familieorienterede rusmiddelbehandling ligger i tilknytning til afdelingen og dækkes af samme lægeteam.

Du vil i det daglige indgå i et team med tre andre læger i afdelingen. Den lægelige opgave består af udredning og behandling af misbrugstilstanden og af de ofte forekommende psykiske og somatiske følgesygdomme. Her har vi særligt fokus på henholdsvis dobbeltdiagnosebehandling i samarbejde med psykiatrien og på hepatitis i tæt samarbejde med infektionsmedicinsk afdeling.

Samarbejde og koordinering med praktiserende læger og hospitaler sker hyppigt.

Varetagelse af den medicinske substitutionsbehandling, både iværksættelse og den løbende behandling, udgør en væsentlig del af den lægelige funktion.

Som elektronisk patientjournal anvender vi et almen praksis-lægesystem.

Addiktiv medicin er ikke et egentligt speciale i Danmark, men vi arbejder vedvarende på at udvikle vores faglighed inden for området af misbrugs- og afhængighedstilstande.

Specialer som f.eks. almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri, infektionsmedicin er på hver sin måde alle relevante.

Den lægelige opgave er beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin fra 2017.

Den tværfaglige behandlingstilgang spiller en stor rolle, og behandlingsarbejdet foregår i samarbejde med andre faggrupper, idet misbrugsbehandling udgøres af både lægelig/sundhedsfaglig og socialfaglig behandling i tæt koordinering. Der er derfor mange professioner i enheden, f.eks. sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, pædagoger og administrativt personale.

Stillingen giver gode muligheder for at øge sine kompetencer indenfor de syv lægeroller, som alle er vigtige i forhold til kunne tilbyde denne patientgruppe en kvalificeret behandling.

Vi forventer, at du er speciallæge indenfor relevant speciale, og også at du er en teamplayer med overblik og sans for tværfagligt samarbejde, samtidig med at du kan arbejde systematisk med fokus på den lægelige opgave og møde patienterne med respekt, rummelighed og anerkendelse.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos klinisk overlæge Lene Caspersen på 2156 9202. 

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 23. august 2018

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 27. august 2018. 


Har du læst?
 

nr. 14/2016