Frederiksberg Kommunes Rådgivningscenter

Frederiksberg Kommunes Rådgivningscenter,

København
28-11-2018

Afdelingslæge til Frederiksberg Kommunes Rådgivningscenter (FKRC)

Kontakt

Frederiksberg Kommunes Rådgivningscenter

Peter Bangs Vej 24, 3. sal
2000
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2018
Udløber:
17-12-2018
Kviknummer:
LJA-68344038
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du interesseret i at bruge alle facetter af din uddannelse, og har du forståelse for udsatte borgeres særlige behov, så har vi brug for dig.

 

Frederiksberg Kommunes Rådgivning Center (FKRC) søger pr.1.1. 2019 eller snarest derefter en afdelingslæge. Stillingen, som er vagtfri, er som udgangspunkt på 16 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger om dagen, dog en til to dage ugentligt til 17:30.

 

FKRC yder en tværfaglig behandlingsindsats, målrettet borgere i Frederiksberg Kommune med problematisk alkohol- og stofbrug. Lægen vil primært skulle varetage alkoholbehandling, men indgår i lægeopgaver på hele rådgivningscentret i samarbejde med over- og afdelingslæge samt en engageret medarbejder- og ledergruppe. FKRC beskæftiger i alt 40 personer.

 

FKRC er opdelt på tre afdelinger:

Alkoholrådgivningen: Behandling af alkoholafhængighed og skadeligt alkoholforbrug.

Stofrådgivningen: Behandling af problematisk brug af hash o.a. centralstimulerende rusmidler.

Afdeling 1: Behandling af opiatafhængighed.

 

På årsbasis varetager FKRC 800 behandlingsforløb, ligeligt fordel på alkohol og stof.

 

Lægeopgaverne består bl.a. i:

Vurdering af misbrugets omfang, aktuelle sundhedstilstand og medikamentel behandling.

Medvirken i tilrettelæggelse af den konkrete behandlingsindsats i samarbejde med borgeren, familie, pårørende og relevante fagprofessionelle.

 

Afdelingslægen samarbejder med patientens praktiserende læge og regionens sygehusvæsen, hjemmeplejen og det lokale Sundhedscenter om en sammenhængende behandling. Der samarbejdes med hospitalspsykiatrien og Psykiatrisk Center København (Frederiksberg) omkring patienter med misbrug og psykiatrisk lidelse.

 

Der er i øjeblikket to fuldtidsansatte læger tilknyttet FKRC, en overlæge og en afdelingslæge.

 

Det er tanken, at den nye læge, i lighed med de øvrige, skal fungere på alle tre afdelinger, men en væsentlig tid af arbejdsugen vil ligge på alkoholafdelingen.

 

På afdelingerne er ansat socialrådgivere/behandlere, sygeplejerske, (to sygeplejersker med behandleransvar), lægesekretærer og SOSU-assistent med mange års erfaring på området. Lægerne samarbejder tæt med disse faggrupper og deltager ad hoc i behandlingskonferencer, hvor behandlingstilbud og udmøntning tilrettelægges.

 

Læs mere om Frederiksberg Kommune på www.frederiksberg.dk

og om Rådgivningscentret på: www.frederiksberg.dk/fkrc

 

For yderligere information:

Overlæge Christian Hvidt 3821 3908, afdelingslæge Annette Eberhardt 3821 3913 og/eller centerleder Karin Raahauge 2898 3900.

 

Ansøgningsfrist: 17.december 2018 kl. 12:00.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016