Øjensygdomme,

Sønderborg
01-10-2018

Afdelingslæge til Øjensygdomme, Sygehus Sønderjylland

Kontakt

Øjensygdomme

Sydvang 1
6400
Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-10-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-66120534
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Oftalmologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ønsker du at være en del af en dynamisk og velfungerende afdeling med topmotiveret personale, nye lækre veludstyrede undersøgelses- og operationsstuer og høj patienttilfredshed? Så kom til smukke Sønderborg. 
 
Afdelingen for Øjensygdomme, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg søger 1 afdelingslæge pr 1.12.2018 eller efter aftale. 
 
Vi forventer, at du er speciallæge i oftalmologi og oftalmologisk bredt funderet. Der vil dog være mulighed for subspecialisering og forskning efter evner og interesse. Vi vægter arbejdsmiljøet og det sociale højt, vi har en flad struktur og er åbne over for fleksible ansættelsesforhold. Vi er en afdeling i vækst og er et uddannelsessted for intro – og hoveduddannelseslæger. Vi forventer, at du deltager aktivt, fagligt og socialt. 
 
Vi er aktuelt 7 overlæger, 4 afdelingslæger og to introduktionslæger, men vi mangler dig. Afdelingen for Øjensygdomme har årligt 22.000 ambulante besøg, ca. 3500 kataraktoperationer, 250-350 vitrektomier og ca. 800 okulo-plastiske operationer inkl. tårevejsoperationer. 
 
Der er døgnvagt på tilkald alle hverdage indtil fredag kl 15.00. Du forventes at deltage i vagtrullet, men du har fri i weekenden og på helligdage. Der er mulighed for fleksibel arbejdsplanlægning, gode parkeringsforhold og motorvej næsten til døren. 
 
Vi vægter tværfaglighed og det gode samarbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til den enkelte medarbejder og med en smuk omgivende natur. Sygehuset kan være behjælpelig med bolig.  
 
Ønsker du at vide mere eller vil du besøge afdelingen er du mere end velkommen til at kontakte ledende overlæge, Rune Holmbjørn telefon 51411353 eller email. Rune.holmbjorn@rsyd.dk. 
 
Ansøgningsfristen er onsdag den 17.10.18. Ansættelsessamtaler forventes afholdt slut oktober.  

Udvalgte job
Lignende job
Reumatologisk Afdeling C Odense
Odense, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016