Glostrup Kommune

Glostrup Kommune,

Glostrup
04-09-2019

Afdelingslæge til rusmiddelbehandling i KABS.

Kontakt

Glostrup Kommune

Rådhusparken 2
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2019
Udløber:
20-09-2019
Kviknummer:
LJA-75350170
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en afdelingslæge, som kan indgå i lægestaben ved alkohol- og opioid-ambulatoriet samt heroinklinikken med primær funktion i KABS Hvidovre. Du interesserer dig for socialmedicin og vil gerne øge din viden om rusmidler og behandling af misbrug.

 

KABS Hvidovre afdeling er normeret til 250 patienter, der modtager en kombineret lægelig og social behandling. Her vil du møde en afvekslende blanding af misbrugsklinik, somatik og psykiatri. Dine kolleger består af speciallæger i almen medicin og psykiatri samt en stab af rutinerede sygeplejersker. Der er desuden et tæt tværfagligt samarbejde med psykologer, socialrådgivere og pædagoger.

 

Afdelingslægen er formelt indplaceret ved Socialmedicinsk Klinik, som er funktionsbærende enhed under behandlingscentret KABS, der driver en række ambulatorier og specialklinikker i Storkøbenhavn. Centret, der har en kapacitet på ca. 800 ambulante pladser, tilbyder diagnostik og behandling af alle former for rusmiddelafhængighed, med hovedvægt på opioider, cannabis, centralstimulantia og alkohol. Patienterne har en høj forekomst af psykiatrisk og somatisk komorbiditet, som indgår i det lægelige arbejde enten i form af on site behandling eller gennem samarbejde med det primære og sekundære sundhedsvæsen.

 

Lægerne i Socialmedicinsk Klinik har faste fælles konferencer. Vi er for tiden fem afdelingslæger, 3 overlæger og 2 speciallægekonsulenter i henholdsvis voksen- og børne/ungepsykiatri. Vi kan tilbyde veludstyrede klinikfaciliteter med eget kontor, undersøgelsesrum, elektronisk journal og sekretærhjælp til skrivning af diktater. Vi har et godt læringsmiljø med adgang til faglitteratur, tidsskrifter, eksterne kurser og konferencer. Hvis du har lyst og ideer til forskning inden for addiktiv medicin vil vi meget gerne støtte op med vejledning og rammer, der faciliterer dette.

 

Du er speciallæge i almen medicin, psykiatri eller andet relevant speciale. Stillingen i Hvidovre er vagtfri, men der er forventning om at du, efter evt. fornøden oplæring, deltager i separat aflønnet vagtfunktion i heroinklinikken på lør- og søndage samt helligdage.

 

Der er afhængigt af dine præferencer mulighed for ansættelse mellem 30 og 37 timer ugl.

 

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 

ledende overlæge

Danny Reving,

tlf. 45 11 75 02 / mobil 40 35 57 28,

danny.reving@glostrup.dk

 

Ansættelsessamtaler finder sted onsdag den 25. september.

 

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

 

Send din ansøgning med CV via nedenstående link.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om KABS på www.kabs.dk

 

Ansøgningsfrist:

20. september 2019

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016