Region Sjælland - Slagelse Sygehus

Region Sjælland - Slagelse Sygehus,

Slagelse
19-12-2018

Afdelingslæge ved Den Regionale Klinisk Mikrobiologiske Afdeling, Slagelse Sygehus

Kontakt

Region Sjælland - Slagelse Sygehus

Ingemannsvej 30
4200
Slagelse
Danmark
Tlf: 58 55 95 00
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-68963411
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Klinisk mikrobiologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ved den regionale klinisk mikrobiologiske afdeling, Region Sjælland er en overenskomstansat stilling som afdelingslæge med speciale i mikrobiologi ledig til besættelse fra 01.03.19.

 

Afdelingen er regional og servicerer alle sygehusene og praksis i Regionen med mikrobiologisk diagnostik på 24/7 365 dage om året

 

Afdelingen undersøger klassisk mikrobiologi og PCR undersøgelse af udvalgte analyser, herunder også 16S og 18S PCR. Vi har et parasitologisk laboratorium og et svampe laboratorium. De PCR maskiner vi anvender er GenExpert, BD Max, Viper til Chlamydia diagnostik. BactAlert anvendes til bloddyrkninger. Vi har to WASP robotter til udsåning og tre MALDI-TOF til bakteriologisk diagnostik. Vi er i gang med at implementere gensekventering på Illumina MiSeq. Desuden er vi ved at implementere mikrobiologisk POCT udstyr på Regionens sygehuse i samarbejde med de biokemiske afdelinger. Som LIS system anvender vi MADS systemet.

 

Afdelingen er akkrediteret efter ISO 15189 (kvalitet) og certificeret efter OHSAS 18001 (arbejdsmiljø)

 

Afdelingen er meget forskningsaktiv og vi forventer at ansøger tager del i forskningen.

 

Afdelingen har et befolkningsgrundlag på ca. 830.000 og modtager knap 600.000 prøver.

 

Hovedafdelingerne beliggende på Slagelse Sygehus og har et mindre afsnit på Nykøbing Falster Sygehus. Afdelingen i Slagelse er beliggende i nye lyse lokaler, bygget til klinisk mikrobiologi. Vi forventer at tage en ny afdeling på Universitetshospitalet i Køge i brug medio 2022.

 

Afdelingens læger har en rådgivende funktion vedrørende både behandling og hygiejne. Den daglige rådgivning vedrørende hygiejne dækkes primært af afdelingens hygiejnesygeplejersker, som hver er tilknyttet et sygehus i Regionen. Desuden er en MRSA enhed i primærsektoren med 2 hygiejnesygeplejersker tilknyttet afdelingen.

 

Forventninger til ansøger

Vi forventer du besidder overblik, gode samarbejdsevner, samt lyst og evne til at arbejde i en stor personalegruppe i en kompleks organisation.

 

  • Du skal være udviklingsorienteret, igangsættende og inspirerende

  • Du skal være robust og omstillingsparat

  • Du skal tage del i den daglige telefoniske rådgivning af rekvirenter vedrørende antibiotisk behandling

  • Du skal deltage i konferencer på alle regionens sygehus

  • Du skal deltage i beredskabsvagter.

  • Du skal deltage i afdelings vagtordning

  • Du skal tage del i forskning

  • Du skal deltage i undervisningsopgaver på og udenfor afdelignen

  • Du skal tage del i akkrediteringsopgave

 

 

Personalet på afdelingen

Afdelingen ledes af en todelt ledelse der består af en ledende overbioanalytiker og en ledende overlæge. Der er ansat i alt 106 medarbejdere i afdelingen fordelt på bioanalytikere, sekretærer, molekylærbiologer, hygiejnesygeplejersker og læger.

 

Afdelingen er bemandet syv overlæger. Der er knyttet to uddannelseslæger til afdelingen. Afdelingen er forskningsaktiv med en lektor tilknyttet Syddansk Universitet og en professor tilknyttet Københavns Universitet og har flere ph.d.-studerende tilknyttet afdelingen

 

Arbejdsmiljø

Den regionale klinisk mikrobiologiske afdeling har et godt arbejdsmiljø med god stemning i alle personalegrupper. Vi har et højt fagligt udviklingsmiljø, hvor fagligheden altid er højt prioriteret. Vi har et stærkt sammenhold både læger imellem men også med alle de andre faggrupper på afdelingen. Vi vægter service til afdelinger og rekvirenter højt og har fokus på at understøtte optimale patientforløb.

 

Afdelingens aktiviteter fremgår af årsrapporten som interesserede ansøgere kan hente på Region Sjællands hjemmeside under Slagelse sygehus, klinisk mikrobiologisk afdeling.

 

Ansøgning sendes til afdelingsledelsen på det link der er tilknyttet annoncen.

 

Øvrige oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Ulrich Stab Jensen, 58 55 94 01 eller ledende bioanalytiker Pia Krohn, 58 55 94 03.

 

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus, 58 55 94 04, elller via mail til Ulrich Stab Jensen, ulsj@regionsjaelland.dk

 

Ansættelsessamtaler i uge 3, 2019

 

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

 

Kontaktperson(er):

 

Navn: Pia Krohn Hansen

Stilling: Ledende overbioanalytiker

Email: pkhe@regionsjaelland.dk

Telefon: 58559403

 

Navn: Ulrich Stab Jensen

Stilling: Ledende overlæge

Email: ulsj@regionsjaelland.dk

Telefon: 58559401

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi har viljen til at blive bedre hver dag

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.

Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

 

Dit behov vores fælles opgave

Udvalgte job
Lignende job
Reumatologisk Afdeling C Odense
Odense, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016