Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Københavns Kommune, Socialforvaltningen,

København
02-12-2019

Afdelingslæger til Center for Rusmiddelbehandling Københavns Kommune

Kontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2019
Udløber:
16-12-2019
Kviknummer:
LJA-77967090
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Psykiatri,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genindrykning

 

Er du interesseret i en vagtfri stilling med godt kollegaskab i et lægeteam? Og vil du samtidig opnå erfaring med behandling af afhængighedstilstande og ledsagende sygdomme? Så kunne dette være en stilling for dig.

 

Rusmiddelbehandling København har to ledige stillinger med tiltrædelse den 1. januar 2020.

 

Stillingerne er vagtfri, som udgangspunkt 37 timer ugentlig med mulighed for nedsat tid og henvender sig til speciallæger i almen medicin, samfundsmedicin, psykiatri eller beslægtede specialer. Der er tale om et tremåneders vikariat og en fast stilling.

 

Ansættelse vil ske i Center for Rusmiddelbehandling København med funktion på vores afdeling på Vesterbro, Rusmiddelenhed Vigerslev Allé.

 

Center for Rusmiddelbehandling København varetager behandling af alle typer rusmiddelmisbrug fra alkoholbehandling, hash-, kokain- og anden stofbehandling, opioidsubstitutionsbehandling, heroinbehandling, stoffri behandling til døgnbehandling, og familieorienteret rusmiddelbehandling. Vi har ca. 4.500 borgere i behandling fordelt på seks enheder rundt i byen.

 

Rusmiddelenhed Vigerslev Allé dækker både sundhedsfaglig og socialfaglig misbrugsbehandling til patienter med opioidmisbrug og -afhængighed, en bydækkende familieorienteret rusmiddelbehandling og Ambulatoriet Vesterbro, som er et lavintensivt sundhedsfagligt tilbud. Der er i alt tilknyttet fire læger til enheden. Din funktion vil primært være på substitutionsenheden.

 

Ud over et tæt dagligt samarbejde med dine lægekolleger vil du indgå i Center for Rusmiddelbehandling Københavns store lægegruppe på 19 læger (16 Yngre Læger og tre overlæger), som bl.a. mødes hver anden uge til fælles lægekonference.

 

Du får en grundig introduktion til området, løbende supervision af overlæge og adgang til en omfattende instrukssamling, ligesom der er mulighed for at deltage i relevante kurser og konferencer.

 

Vi har vores eget, brugervenlige it-system med enkel snitflade til samarbejdspartnere.

 

Erfaring med misbrugsbehandling er en fordel, men intet krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde tværfagligt, kan lide at have mange bolde i luften, er god til at kommunikere med socialt udsatte og sårbare borgere og har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af den sundhedsfaglige misbrugsbehandling i vores organisation både på et strukturelt og fagligt plan.

 

Jobfunktionen retter sig mod den medicinske rusmiddelbehandling som beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning til læger, der behandler opioidafhængige patienter med substitutionsmedicin og omfatter både iværksættelse og monitorering af substitutionsbehandling samt udredning og sikring af behandling af ledsagende sygdomme fx hepatitis og psykiske lidelser. Du vil blive behandlingsansvarlig læge for en gruppe patienter, som du vil følge over tid. Du vil få mange samarbejdsrelationer både internt i enheden i kraft af et tæt tværfagligt miljø med bl.a. lægekolleger, sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger samt eksternt med f.eks. praktiserende læger, hospitaler og distriktspsykiatri.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger aftale mellem Københavns Kommune og Yngre Læger.

 

Mere information

Du kan få nærmere oplysninger om stillingerne hos overlæge Lene Caspersen 2156 9202 eller konstitueret leder Jannie G. Thomsen på 2041 9629.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. december 2019.

 

Ansættelsessamtaler finder sted snarest muligt derefter.

Lignende job
Rygcenter Syddanmark
Middelfart, Fyn
Røntgen og Scanning, Kolding Sygehus
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016