Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen,

København
02-07-2019

Afdelingslæger til ny sundhedsenhed

Kontakt

Kriminalforsorgen

Vigerslev Allé 1D
2450
København SV
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2019
Udløber:
13-08-2019
Kviknummer:
LJA-74299589
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Samfundsmedicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger Afdelingslæger til ny sundhedsenhed.

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger to afdelingslæger (hvoraf den ene er tidsbegrænset), der har lyst til at indgå i en ny model for sundhedsbetjening af indsatte.

Som vores nye afdelingslæge får du mulighed for at sætte dit præg på den sundhedsfaglige betjening af indsatte i fængsler og arresthuse. Du kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at sikre en sundhedsfaglig betjening af høj kvalitet for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov.

Om jobbet

Du bliver en del af en nyetableret sundhedsenhed, som varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og en administrerende oversygeplejerske.

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er her fra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være, at løse lægefaglige opgaver på én til to af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler. Der er dermed afveksling i opgaverne og mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige sundhedsbetjening i Kriminalforsorgen Hovedstaden.

Arbejdstiden er 37 timer fordelt på hverdage fra 08:00- 15:24 eller 08 20:00. Der er intet weekend og helligdags-arbejde.

Hvem er du?

Vores nye kollegaer skal gerne trives med at arbejde i et travlt og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med, at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen og du skal derfor være god til at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant speciallægeuddannelse
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de som er på kanten af og på kant med samfundet
  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri
  • Du har meget gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Du har godt humør og masser af energi
  • Du har evnen til at samarbejde og du er psykisk robust.

 

Din nye arbejdsplads

Den nye sundhedsenhed etableres for at give sundhedsbetjeningen i Kriminalforsorgen Hovedstaden et organisatorisk og fagligt løft, hvor der skal sikres sammenhængende forløb for en patientgruppe med mange forskellige sundhedsrelaterede behov.

Grundlaget for vores arbejde er Kriminalforsorgens vision om, at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om to stillinger til besættelse pr. 1. oktober 2019. Der er tale om en fastansættelse og tidsbegrænset stilling. Den tidsbegrænsede stilling har en varighed af ca. ét år.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten af 15. juni 2016 for læger i Staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen, og arbejdsstedet er Vestre Fængsel i København. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er her fra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være, at løse lægefaglige opgaver på én til to af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Ansøgningen

Stillingerne kan søges på www.kriminalforsorgen.dk/karriere/ledige-stillinger

Husk at angive hvilken stilling du søger.

Stillingen søges elektronisk via knappen Søg stillingen.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 13. august 2019.

Første runde af ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 22. august 2019 og 2. runde samtale d. 26. august 2019.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om Kriminalforsorgen, så tag et kig på vores hjemmesider www.kriminalforsorgen.dk og www.kfinfo.dk eller ring til fungerende enhedschef Helle Sylvest Broberg tlf. 72 55 53 35.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret, Transport- og Bevogtningsenheden, 1 åbent fængsel, 7 arresthuse, 1 udrejsecenter, 5 afdelinger i friheden samt 2 pensioner. Området dækker geografisk over København, Vestegnen, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne.

Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Udvalgte job
Oslo universitetssykehus HF
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016