Lægehåndbogen

Lægehåndbogen,

Storkøbenhavn
10-10-2017

Almen medicinske redaktører til Lægehåndbogen og Patienthåndbogen

Kontakt

Lægehåndbogen

Praktisk information
Oprettet:
10-10-2017
Udløber:
06-11-2017
Kviknummer:
LJA-50045860
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger 4-5 speciallæger i almen medicin, som sammen med chefredaktøren og de øvrige ansatte redaktører vil være med til at opdatere og vedligeholde de to digitale opslagsværker.

Lægehåndbogen og Patienthåndbogen er ejet af Danske Regioner, som har indgået en kontrakt med Lægeforeningen om at vedligeholde og opdatere de ca. 2.200 sundhedsfaglige og 3.000 borgerrettede artikler. De primære målgrupper er hhv. praktiserende læger og deres patienter.

De to håndbøger er frit tilgængelige på sundhed.dk: www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen og www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen, hvor du også kan læse mere om projektet.

Lægehåndbogen og Patienthåndbogen er de hyppigste brugte samlede opslagsværker for læger og patienter med over 2 mio. besøgende og 3 mio. sidevisninger per måned.

Et sekretariat på fem personer, placeret i Lægeforeningen, er sammen med en primærredaktion bestående af tre almen medicinere og tre andre speciallæger ansvarlig for opgaven. Selve opdateringen varetages af omkring 90 speciallæger i samarbejde med en gruppe almen medicinere, som du bliver en del af.

Vi forventer
At du er videnskabeligt velkvalificeret, har et stærkt netværk i det lægevidenskabelige miljø samt er klinisk aktiv.

Det vil være en fordel med erfaring fra redaktionelt arbejde og interesse i at formidle fagligt stof både til sundhedsprofessionelle og borgere.

Kontrakten med Danske Regioner forudsætter, at alle artikler opdateres inden for en periode på 2 år. Vi forventer derfor, at man som redaktør overholder aftalte deadlines.

Honorering
Honorar udbetales hvert kvartal bagud og sker i forhold til omfanget af de opdaterede artikler.

Ansættelsestidspunkt
15. november 2017 eller snarest derefter.

Arbejdstid
Du arbejder hjemme og selve arbejdstiden varierer, typisk er der tale om 3-4 timer om ugen. Den endelige arbejdstid afhænger af omfanget af artikler og aftales med sekretariatet ved kontraktindgåelse.

Ansættelsesvilkår
Du er ansat som ekstern konsulent og honoreres per udført opgave.

Oplysninger
Yderligere oplysninger hos: Chefredaktør Hans Christian Kjeldsen 27 78 28 92 hck@ph.au.dk eller chefkonsulent Birgitte Sølvhøj, 42 72 67 95, brs@dadl.dk.

Ansøgningen
Ansøgning inkl. motivation og kortfattet (maks. en side) CV, sendes på mail til:

laegehaandbogen@dadl.dk
Emne: Almen medicinsk redaktør

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 6. november 2017 kl. 12.00


Lignende job
Praksis
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016