Gem annonce
Region Sjælland, Nykøbing Falster Sygehus

Region Sjælland, Nykøbing Falster Sygehus,

Lolland & Falster
05-10-2020

Anæstesi-overlæger til Danmarks talentudviklingssygehus

Kontakt

Region Sjælland, Nykøbing Falster Sygehus

Fjordvej 15
4800
Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2020
Udløber:
16-11-2020
Kviknummer:
LJA-81234416
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Anæstesiologi
Beliggenhed

Nykøbing Falster Sygehus tilbyder vand, forskning, frihed, fleksibilitet og billige boliger

 

Vi tilbyder en masse og meget mere, end du regner med. Hvis du er en af vores kommende overlæger til anæstesiologisk afdeling, så har vi en fantastisk pakke til dig:

 

Massive personlige udviklingsmuligheder: På anæstesiologisk afdeling har vi besluttet os for at være specialister i talentudvikling. Det vil sige, at du får en individuel kompetenceudviklingsplan, hvor vi er parate til at investere i dig for at sikre, at vi sammen kan løse opgaverne. Det kan være kompetenceudvikling igennem medicinsk, ledelsesmæssig og/eller forskningsbaseret specialisering.

 

Spændende forskningstiltag: Der er ikke mange, som véd det, men vi har gang i rigtig meget forskning og er et af de hospitaler både nationalt og internationalt der er kommet længst med Patient Reported Outcomes (PROs). Med andre ord begynder vi at få en stærk dokumentation for, hvad der virker. Derudover har vi netop indviet vores nye forskningshus, hvor vi i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv ønsker at innovere hospitalsvæsenet.

 

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra sygehuset, kan du med stor fleksibilitet pakke din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og også plads til dem, der gerne vil gå i vagt. Og alt indimellem.

 

Flad struktur med stor frihed: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Har du en god idé, vil du opleve, at der er frie rammer til at forfølge den og omsætte den til praksis. Vi er heller ikke bange for at omgøre dårlige beslutninger. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os og vi begrænser bureaukratiet til et absolut minimum.

 

Naturskønne omgivelser og en dejlig provinsby: Du må bo, lige hvor du vil i Danmark og Skandinavien. Vi vil dog elske, hvis du kommer og bor i nærheden af sygehuset. Nykøbing Falster ligger i de flotteste omgivelser med masser af muligheder for vandsport og andre naturoplevelser, såsom Stevns Klint, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og Danmarks bedste badestrand, Marielyst Strand. Både Nykøbing Falster Kommune og Region Sjælland står klar med masser af hjælp og rådgivning til ny-tilflyttere.

 

Der er halvanden times transport til København, Sverige og Tyskland. Boligerne er billige og med udsigt til vandet, fine vuggestuer og børnehaver, gode private og offentlige skoler og en fin gammel by med en god størrelse, så du finder det meste. Vil du bo i København, kører der hver morgen en direkte bus fra Vesterport til sygehuset du kan derfor læne dig tilbage og blive kørt på arbejde med wifi.

 

Vidt forskellige patienter men altid i centrum: Hos os garanterer vi, at du kommer i berøring med alle former for patienter og specialer. Det ene øjeblik lægger du en patient i narkose, det andet er der kollegial sparring med vores dygtige kolleger på Intensiv, og det tredje øjeblik er du fordybet i et forskningsprojekt med betydning for fremtidens sundhedsvæsen. Vi har samtidig et patientgrundlag, der dels har brug for vores ekspertise, men som også stiller store krav til vores forståelse af det hele menneske.

 

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter anciennitet, vagter etc. og mulighed for udbetalt overarbejde, hvis du arbejder mere end 37 timer.

 

Om dig: Det overordnede krav til dig er, at du er speciallæge i anæstesi, har minimum 5 års erfaring som speciallæge og en ambition om at udøve ledelse. Derudover skal du være parat til det meste, fleksibel og med et højt energiniveau. Hvis du også har et ønske om at udvikle noget, der ændrer patientbehandlingen fundamentalt, vil det være fantastisk vi har i hvert fald pladsen og ambitionen.

 

Du kan høre mere om stillingen og møde dine potentielle nye kollegaer i denne video.

Desuden kan du læse mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat her

 

Kontakt Jakob Westh, telefon +45 6089 6436 eller Line Møgelvang, telefon +45 4167 8243 fra Mercuri Urval for at høre nærmere.

 

Vi ansætter løbende men ansøgningen skal være os i hænde senest den 16. november 2020.

 

Du søger via linket på Region Sjællands jobportal her

 

Om virksomheden

Læs mere om Nykøbing Falster Sygehus her

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016