Region Nordjylland

Region Nordjylland,

Nordjylland
01-05-2020

Annoncering af ydernumre i Region Nordjylland Almen praksis

Kontakt

Region Nordjylland

Niels Bohrs vej 30
9220
Aalborg Ø.
Danmark
Tlf: 97 64 80 00
Praktisk information
Oprettet:
01-05-2020
Udløber:
31-05-2020
Kviknummer:
LJA-80201722
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Nordjylland genaktiverer annonceringen af 2 ydernumre med patienter i Region Nordjylland indenfor almen praksis.

 

  • Det ene ydernummer omfattende 2 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Thisted. Ydernummeret drives for nuværende som en udbudsklinik af Nordic Medicare. Aktuelt er der godt 4.800 patienter tilknyttet klinikken. 

 

  • Det andet ydernummer omfattende 2 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Frederikshavn. Ydernummeret drives for nuværende som en udbudsklinik af alles Lægehus. Aktuelt er der knap 6.300 patienter tilknyttet klinikken. 

 

Begge ydernumre skal drives på almindelige overenskomstmæssige vilkår i henhold til overenskomsten om almen praksis. Ydernumrene vil kunne besættes i henhold til Sundhedslovens bestemmelser om læger med flere ydernumre. 

 

Bud på ydernumrene skal målrettes det enkelte ydernummer. Ansøgningsfristen er for begge annonceringer den 31. maj 2020 kl. 12.00.

 

Annonceringsmaterialet for begge annonceringer vil være tilgængeligt på Region Nordjyllands hjemmeside via dette link; https://rn.dk/sundhed/til-sundhedsfaglige-og-samarbejdspartnere/sundhedsfaglige-raad-og-udvalg/praksisplanudvalg

 

 


Udvalgte job
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016