Gem annonce
Region Nordjylland

Region Nordjylland,

Nordjylland
09-10-2020

Annoncering af ydernumre i Region Nordjylland Almen praksis

Kontakt

Region Nordjylland

Niels Bohrs vej 30
9220
Aalborg Ø.
Danmark
Tlf: 97 64 80 00
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2020
Udløber:
01-11-2020
Kviknummer:
LJA-81253381
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Nordjylland annoncerer følgende fem ydernumre med patienter i Region Nordjylland indenfor almen praksis:

 

  • Et ydernummer omfattende 2 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Frederikshavn. Ydernummeret drives for nuværende som en udbudsklinik af alles Lægehus. Aktuelt er der ca. 6.300 patienter tilknyttet klinikken. 

  • Et ydernummer omfattende 2 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Thisted. Ydernummeret drives for nuværende som en udbudsklinik af Nordic Medicare. Aktuelt er der ca. 4.850 patienter tilknyttet klinikken. 

  • Et ydernummer omfattende 3 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Hjørring. Ydernummeret drives for nuværende som en regionsklinik. Aktuelt er der ca. 5.350 patienter tilknyttet klinikken. 

  • Et ydernummer omfattende 4 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Erslev. Ydernummeret drives for nuværende som en regionsklinik. Aktuelt er der ca. 5.950 patienter tilknyttet klinikken. 

  • Et ydernummer omfattende 3 lægekapaciteter med patienter i lægedækningsområde Nykøbing Mors. Ydernummeret drives for nuværende som en regionsklinik. Aktuelt er der ca. 6.050 patienter tilknyttet klinikken.   

Alle ydernumre skal drives på almindelige overenskomstmæssige vilkår i henhold til overenskomsten om almen praksis. Ydernumrene vil kunne besættes i henhold til Sundhedslovens bestemmelser om læger med flere ydernumre. 

 

Bud på ydernumrene skal målrettes det enkelte ydernummer. Ansøgningsfristen er for alle annonceringer d. 1. november 2020 kl. 12.00.

 

Annonceringsmaterialet for alle annonceringer vil være tilgængeligt på Region Nordjyllands hjemmeside.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Kriminalforsorgen
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016