Lægeforeningen

Lægeforeningen,

København
01-10-2019

Assisterende redaktør med særlige ansvarsområder til Ugeskrift for Læger

Kontakt

Lægeforeningen

Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-10-2019
Udløber:
14-10-2019
Kviknummer:
LJA-76075572
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JOBBET

I Ugeskrift for Lægers videnskabelige redaktion ønskes en stilling besat som assisterende redaktør med særlige ansvarsområder. Ugeskriftets videnskabelige arbejde udvikler sig i flere retninger, og vi har brug for en redaktør, der sammen med den videnskabelige chefredaktør kan samle trådene og udstikke retninger for indholdet. Konkret er stillingen ansvarlig for ugens billede på Ugeskriftet.dk og i Ugeskrift for Læger.

 

Stillingen ønskes besat den 1. november 2019.

 

ARBEJDSOPGAVER OG ARBEJDSTID

Den videnskabelige redaktions primære opgaver er, at varetage peer-review processen af de videnskabelige artikler til Ugeskrift for Læger og Danish Medical Journal (DMJ) samt deltage i det løbende arbejde med udvikling af det videnskabelige indhold i Ugeskriftet og DMJ typisk diskuteret på ugentlige redaktionsmøder. I den aktuelle stilling vil arbejdet særligt handle om at være redaktør på ugens billede, samt assistere den videnskabelige chefredaktør med et samlet overblik, f.eks. tematisering af det videnskabelige indhold og sparring i forbindelse med temaudgivelser. Der kan også være opgaver med peer-review på udvalgte manuskripter.

 

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 3 timer, og tilstedeværelse på mindst et månedligt redaktionsmøde skal prioriteres. Det øvrige arbejde fordeles løbende over ugen og kan udføres hjemmefra.

 

KVALIFIKATIONER

Stillingen ønskes besat af en videnskabelig kvalificeret speciallæge, gerne med et medicinsk speciale.

 

ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn i henhold til Regulativ for ansættelse af læger i Lægeforeningen. Der er tale om en åremålsansættelse i tre år med mulighed for én forlængelse i yderligere tre år. Lønnen udgør 9.287,72 kr. pr. måned.

 

MERE INFORMATION

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefredaktør Bo Hasseriis på mobil 29 45 02 37 eller bha@dadl.dk eller ledende videnskabelige redaktør Anja Pinborg, anja.bisgaard.pinborg@regionh.dk.

 

Den videnskabelige redaktion består af i alt ni redaktører, og information om redaktionens øvrige redaktører kan findes på Ugeskriftet.dk på adressen http://ugeskriftet.dk/videnskabelig-redaktion.

 

ANSØGNINGSFRIST

Mandag den 14. oktober 2019 kl. 12.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016