Klinisk Immunologisk Afdeling,

Odense
25-05-2018

Bioanalytiker til donortapning, fraktionering og patientaferese

Kontakt

Klinisk Immunologisk Afdeling

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 5, 1. sal
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-05-2018
Udløber:
01-07-2018
Kviknummer:
LJA-61582240
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk Immunologisk Afdeling, OUH Odense søger en bioanalytiker på fuld tid til 1 fast stilling i Produktionsafsnittet, pr. 1. september 2018 eller efter aftale. 
 
Produktionsafsnittet udfører følgende opgaver: 
  • Donortapning, der foregår på OUH Odense, OUH Svendborg og i Blodbussen på Fyn. Donortapning omfatter dels fuldblodstapning og dels donorplasmaferese. Ved donorplasmaferese er donor tilkoblet et posesæt via enkeltnålsadgang. Vha. apparatur separeres fuldblod til plasma og koncentrerede cellulære komponenter. Plasma opsamles og de koncentrerede cellulære komponenter reinfunderes til donor. 
  • Terapeutisk plasmaferese og stamcellehøst, der udføres på patienter på deres stamafdeling. Til denne funktion hører rådighedsvagt fra bolig fredag fra 16-20, lørdag, søn- og helligdage 08-20. På nuværende tidspunkt er der vagt ca. hver 6. weekend. 
  • Fraktionering og fremstilling af blodkomponenter, der udføres på OUH Odense for hele Region Syddanmark. 
 
Ovenstående arbejde udføres i tidsrummet 06.30-20.00 med arbejdsdage på 8 eller 9 timer. 
 
Du vil indgå i et team, hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation og godt humør er nøgleord, og hvor fokus i forbindelse med donortapning er rettet mod at give donor en oplevelse af at være velkommen og værdifuld.  
 
Det primære arbejdsområde vil være på OUH Odense inden for donortapning, fraktionering, terapeutisk plasmaferese og stamcellehøst.  
 
Vi giver en grundig oplæring og en jævnlig træning i vores procedurer. Vi ser gerne du har kendskab til klinisk kontakt med patienter. 
 
Klinisk Immunologisk Afdeling har godt og vel 100 fuldtidsstillinger, heraf ca. 25 i produktionslinjen, der er ansvarlig for indkaldelse og modtagelse af bloddonorer samt fremstilling af blodkomponenter. I blodbussen, Odense og Svendborg tappes knap 35.000 donorer årligt. I Fraktioneringen behandles ca. 40.000 fuldblodsportioner, 8.000 trombocytkoncentrater og knap 20.000 plasmafereseportioner årligt. 
 
Afdelingsbioanalytiker Helene Bundgaard kan kontaktes på telefon 6541 4738 for nærmere indhold i stillingen. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet, Danske Bioanalytikere. 
 
Ansættelsessamtaler 
Vi holder ansættelsessamtaler den 10. juli 2018.

Har du læst?
 

nr. 14/2016