Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg,

Odense
22-06-2018

Bioanalytiker til Molekylær Patologi

Kontakt

Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg

Winsløwparken 15, 2. sal, indgang 240
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2018
Udløber:
06-08-2018
Kviknummer:
LJA-62625302
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I PCR laboratoriet på Afdeling for Klinisk Patologi, OUH, er en fuldtidsstilling som bioanalytiker ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale.
Laboratoriet er bemandet med 7 bioanalytikere og 1 afdelingsbioanalytiker. Laboratoriet har et tæt samarbejde med afdelingens molekylærbiologer. Vores kerneopgave er PCR analyser på blod/knoglemarv og ufix/paraffinindstøbt væv relateret til udredning for kræft. Vores mål er altid at stå forrest med nye analyser til gavn for patienten. Derfor har vi implementeret Next Generation Sequencing som en analyse, der nu kører rutinemæssigt med en række cancerpaneler. Nyeste analyseplatform er Illumina iScan til hel genom methyleringsanalyse samt Prosigna Nanostring. Vi søger derfor en kvalificeret medarbejder, som ser det som en udfordring at arbejde med komplekse analysetyper og som trives med fordybelse. Det vil desuden være en fordel at have et bredt kendskab til molekylære analyser, da vi hver dag udfører en lang række forskelligartede PCR analyser så som realtime PCR, gel elektroforese Sanger sekventering osv. Da vi er til for patienten, vil der ligeledes være daglig prøvehåndtering samt forskellige oprensningsmetoder.

 
Vi ser gerne at du:
  • Har gode samarbejdsevner med teamånd, dvs. har lyst til at indgå i et team, hvor man har øje for sin kollega, og hvor opgaver fordeles efter kompetencer
  • Er fleksibel og dermed parat til at slippe en given opgave for at tage en anden
  • Har erfaring med molekylære analysetyper og trives med daglig produktion af rutineprøver
Vi tilbyder:
  • Et godt samarbejdsmiljø, hvor vores forskellighed ses som et plus
  • Tværfagligt samarbejde med molekylærbiologer med fokus på, hvad vi kan og ikke på, hvem vi er
  • Udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver med højde for hvad du trives med
  • Oplæring i relevante analyser i den rækkefølge som passer dig
Afdeling for Klinisk Patologi er en tværgående, klinisk serviceafdeling, der yder patoanatomisk diagnostik for et optageområde svarende til Odense Universitetshospital, almen praksis og speciallægepraksis på Fyn. Endvidere udføres højt specialiserede undersøgelser i såvel Region Syddanmark som øvrige regioner i landet. Afdelingen er normeret med 146 personer bestående af læger, molekylærbiologer, bioanalytikere, laboranter, lægesekretærer og kapelassistenter. Afdelingen har uddannelsesforpligtelse over for bioanalytikerstuderende, lægesekretærer, medicinstuderende og biomekanikstuderende.
 
Yderligere oplysninger:
 
Du er velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker Birgitte Dyhr, Afdeling for Klinisk Patologi, OUH, tlf. 65414817 eller ledende bioanalytiker Annelise Olsen, Afdeling for Klinisk Patologi, OUH, tlf. 65414851.
 
Ansøgningsfrist er mandag den 06. august 2018.
 
Ansøgningen skal sendes elektronisk via jobannoncen.
 
 
 
 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016