Gem annonce
Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
22-01-2020

Bliv praktiserende læge

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
22-01-2020
Udløber:
01-03-2020
Kviknummer:
LJA-79012573
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter uden tilknyttede patienter i Brøndby, Nørrebro og Vallensbæk

Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis eller udvide din praksis? Så har du muligheden nu. Vi har brug for praktiserende læger i følgende områder:

Brøndby Kommune

Der er en ledig kapacitet i Brøndby Kommune. Brøndby er med sine knap 36.000 borgere en grøn forstad med havn, strand og skove, hvor mangfoldighed og fællesskab er i højsædet. I løbet af det kommende år vil der blive opført et sundhedshus i Brøndby Strand, hvor det evt. vil være muligt at leje sig ind. Hvis du vil vide mere om samarbejdet mellem kommunen og lægerne, kan du kontakte lægelaugsformand Christian W. Jørgensen (mail: christianwjorgensen@yahoo.com) eller Borgerservice- og sekretariatschef i Brøndby Kommune, Louise Svarre Jakobsen (mail: losja@brondby.dk).

Københavns Kommune - Nørrebro

Der er en ledig kapacitet på Nørrebro i Københavns Kommune. Nørrebro er en mangfoldig og ung bydel med mange studerende, og næsten halvdelen af områdets borgere er under 29 år.

Kommunen har stort fokus på bydelen og indgår gerne i dialog med de praktiserende læger for at understøtte almen praksis bedst muligt. Kommunen har bl.a. kendskab til mulige egnede lokaler til etablering af praksis på Nørrebro. For nærmere information kan du kontakte specialkonsulent i Københavns Kommune, Thomas Rye (mail: er3j@kk.dk). Hvis du vil vide mere om at være læge på Nørrebro, kan du kontakte læge og dellaugsformand, Jette Willendrup (mail: doktorwillendrup@gmail.com).

Vallensbæk Kommune

Der er en ledig kapacitet i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk er en mindre kommune med 16.000 borgere, som ligger naturskønt tæt på København. Borgerne er kendetegnet ved at have et højt uddannelsesniveau og lav ledighed. Kommunen vil være behjælpelig med at finde egnede lokaler til etablering af praksis. For nærmere information om samarbejdet mellem lægerne og kommunen kan du kontakte Anette Hein-Sørensen, Chef for Sundhed, Kultur og Fritid i Vallensbæk Kommune (mail: ahs@vallensbaek.dk) eller lægelaugsformand, Solveig Roug (mail: solveig@vallensbaeknord.dk).

Tilbud til læger i Region Hovedstaden

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige lægekapaciteter. Her finder du også information om kommunerne og bydelene samt de tilbud, der findes til regionens læger.

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

ANSØGNINGSFRISTER:

Ansøgningsfrist for kapaciteterne i Brøndby og på Nørrebro er den 1. marts 2020 kl. 10.

Der er ingen ansøgningsfrist for kapaciteten i Vallensbæk, da den skal besættes snarest muligt.

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, og den pris du vil give for kapaciteten.

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af de enkelte kapaciteter forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Region Syddanmark
Odense, Fyn
Praksis
Holbæk, Vestsjælland
Har du læst?
 

nr. 14/2016