Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland,

Aabenraa
18-05-2018

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland søger sygeplejersker til Ambulatoriet i Aabenraa pr. 1. august 2018

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2018
Udløber:
14-06-2018
Kviknummer:
LJA-61216761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del behandlergruppen i børne- og ungdomspsykiatrisk ambulatorie i Aabenraa? Har du erfaring i arbejdet med børn/unge indenfor det psykiatriske felt? Kan du skabe gode relationer på kort tid og bidrage til konstruktive løsninger, som kommer børnene/de unge til gode i deres udrednings- og behandlingsforløb i ambulatoriet? Så er det måske lige dig vi søger!  
 
Ambulatoriet i Aabenraa har ca. 70 medarbejdere, der arbejder tværfagligt i diagnoseopdelte teams, og som behandler vil du komme til at arbejde tæt sammen med andre faggrupper som fx psykologer, læger og lægesekretærer. Der arbejdes i ambulatoriet med udredning og behandling af børn og unge i alderen 4-19 år med, og vi har fokus på inddragelse af netværket i den forbindelse. 
 
I hverdagen har du som behandler et selvstændigt ansvar for egne patienter, hvor der samarbejdes tværfagligt med henblik på diagnosticering og efterfølgende tilbagemelding til barnet/den unge og forældre. Der planlægges regelmæssigt kollegial sparring i personalegruppen og i opstarten vil du have en fast mentor tilknyttet. 
 
De kolleger vi søger, skal være uddannede sygeplejersker og vi ser gerne, at du har erfaring med det psykiatriske speciale og/eller arbejdet med børn. 
Vi har to stillinger ledige lige nu: 
 1. Et vikariat af 6-måneders varighed med 37 timer pr. uge, evt. med mulighed for forlængelse.  
 1. En fast stilling på 37 timer. 
Begge stillinger er knyttet til det neuropsykiatriske team, og med særligt fokus på børn. 
 
Derudover vil vi vægte at vores kommende kolleger: 
 • Er engageret og initiativrig og har interesse for børne- og ungdomspsykiatrien, med vilje til personlig og faglig udvikling. 
 • Evt. har erfaring i at arbejde med grupper, eller lyst til at indgå i opgaven. 
 • Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed, hvorved samarbejde bliver en naturlig del af hverdagen. 
 • Kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver. 
 • Har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans. 
 
Dine opgaver vil være, at:  
 • Indgå i det tværfaglige samarbejde, som primær behandler for tildelte ambulante patienter, hvor opgaverne er at gennemføre afklarende samtaler/anamneser med barn og forældre, fremlægge og drøfte egne sager på teamkonferencer. I relevante sager varetages samtaler og behandling/opfølgning. 
 • Formidle sager på samarbejdskonferencer med skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.  
 • Arbejde med udgangspunkt i teamsamarbejdet og med reference til den behandlingsansvarlige læge, hvor du sammen med de nærmeste kolleger løser en række selvstændige behandlingsopgaver. 
 • Arbejde med inddragelse af patient og forældre eller andet relevant netværk. 
 • Dokumentere i den elektroniske patientjournal (Cosmic) for egne patienter. 
 
Om afdelingen: 
Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 300 ansatte. Afdelingen fusionerede pr. 1. januar 2017 og er i Region Syddanmark fordelt på 3 matrikler (Aabenraa, Vejle og Esbjerg). Der er 3 ambulatorier fordelt på de 3 matrikler og ligeledes sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg. Aabenraa-delen åbnede i 2015 i nye lokaler. I februar 2017 flyttede ambulatoriet i Kolding i helt nye lokaler i Vejle. Esbjerg-delen har til huse i nyere og ny-renoverede bygninger.   
 
Praktiske oplysninger: 
Ansøgningsfristen er den 14. juni 2018 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. juni om formiddagen. 
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til funktionsleder Lene Geertsen, tlf. 9944 6204 eller speciallæge Sanne Kloppenborg Pedersen, tlf. 9944 6587.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark, og vil du se hvad Aabenraa kan byde på, så kan du følge linket her: Aabenraa
 
 

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016