Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland,

Aabenraa
28-09-2018

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland, søger to medarbejdere til at styrke- og udvide den tværsektorielle indsats for børn, unge med psykiske lidelser og deres familier 1. december

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland

Kresten Philipsens Vej 15
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-66017819
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Sundhed
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det tidligere satspuljeprojekt: Tilbage til skole er blevet permanentgjort. En af hovedopgaverne er at forankre og videreføre erfaringerne fra projektet i afdelingen. Derudover er opgaven at arbejde med sammenhæng og fremdrift i eksisterende projekter på tværs af afdelingens tre matrikler. Samtidig arbejdes der med at afdække og beskrive afdelingens udadgående- og fremskudte indsatser i det tværsektorielle samarbejde med kommunerne. Dette med henblik på at styrke- og udvide indsatsen i afdelingen.  Arbejdet foregår i tæt samarbejde med kommunerne.  
 
Medarbejderne tilknyttes det Administrative Sekretariat, der har funktion på afdelingens tre matrikler i Aabenraa, Esbjerg og Vejle. Stillingerne er nyoprettede funktioner med fastansættelse i 35 timer om ugen.  
 
Medarbejderne skal kunne se sig selv i en rolle, hvor de i mindre grad har den direkte patientkontakt og i højere grad har en understøttende funktion for medarbejderne i forhold til de enkelte patientforløb samt et samarbejde med kommunerne. 
 
Vi kan tilbyde:
  • Ansættelse i et udviklingsprojekt, hvor der vil være god mulighed for at være med til at præge arbejdet og arbejdsgange i samarbejdet med afdelingsledelsen, sekretariatet, medarbejderne i afdelingen og kommunerne. 
  • Tværfagligt samarbejde og rig mulighed for sparring fra afdelingens øvrige projekter og teams, hvor du vil få en central rolle i forhold til at videns dele og sikre brobygning mellem de tværsektorielle indsatser og afdelingen.  
  • Tæt samarbejde med Børne- og ungdomspsykiatri Sydjyllands samarbejdskommuner. 
 
Hvem er du:
  • Uddannelsesmæssig baggrund som sygeplejerske, socialrådgiver eller lignende. Gerne med uddannelse og erfaring indenfor kognitive behandlingsformer. 
  • Uddannelse indenfor projektarbejde og projektledelse. Psykiatrisk erfaring, gerne i arbejdet med børn, unge og familier.  
  • Metodemæssig stærk ift. dataindsamling, bearbejdning samt analyse og tidligere haft succes med opgaver og projekter. 
  • Har arbejdet med projekter og haft rådgivende samt understøttende funktion på tværs af sektorerne. Skal kunne arbejde brobyggende og på samme tid udfordre både afdelingen og primær sektor. 
  • Er i stand til at se arbejdsgange og processer ud fra patientens/ familiens, psykiatriens og kommunens perspektiv. 
  • Gode evner indenfor samarbejde og faglig sparring. Gode kommunikative evner – herunder evner til at kunne samle og beskrive processer samt resultater.  
 
Om afdelingen: 
Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland er fysisk placeret på tre matrikler, og ud over døgnafsnittet i Esbjerg rummer afdelingen et døgnafsnit i Aabenraa samt ambulatorier i Vejle og Esbjerg. Der er en funktionsleder tilknyttet hvert afsnit, som i samarbejde med de faglige ledere varetager den daglige ledelse af afsnittene.
 
Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen. Afdelingens medarbejdere og ledere arbejder på at udvikle en fælles forbedringskultur med fokus på, hvad der har værdi for patienterne og deres familier. 
 
Praktiske oplysninger: 
Ansøgningsfrist den 17. oktober 2018. Ansættelsessamtaler afholdes den 23. oktober. Tiltrædelse 1. december 2018.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved ledende overlæge Klaus Müller-nielsen, tlf. 2899 4640 eller oversygeplejerske Yvonne Reinholdt, tlf. 2899 4679. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig 

Udvalgte job
Lignende job
Region Midtjylland
Midtjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016