Gem annonce
Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen,

København
27-09-2019

Centerchef til Center for Evidens, Uddannelse og Beredskab

Kontakt

Sundhedsstyrelsen

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2019
Udløber:
27-10-2019
Kviknummer:
LJA-75971019
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed

Sundhedsstyrelsen søger en ny centerchef, der vil bidrage til et stærkere og fremtidssikkert sundhedsvæsen, hvor sundheden styrkes for alle i Danmark. Som chef for Center for Evidens, Uddannelse og Beredskab sikrer du i samarbejde med dine kollegaer en faglig og strategisk udvikling af centret med fokus på høj kvalitet i den tværgående opgaveløsning.

 

Du står i spidsen for et center, der beskæftiger sig med en række spændende opgaver - blandt andet videreuddannelse af autoriserede sundhedsprofessionelle, deltagelse i det nationale beredskab, udarbejdelse af nationale kliniske retningslinjer, screening- og vaccinationsprogrammer samt rådgivning om eksperimentelle behandlingsmuligheder ved livstruende sygdom. Sammen med din chefkollega leder I to sektionsledere, som har ansvar for ca. 45 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

 

Læs mere om stillingen og Sundhedsstyrelsen på www.sst.dk, hvor du også søger stillingen.

 

Der er ansøgningsfrist den 27. oktober 2019.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016