Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen,

København
15-06-2020

Centerchef til Sundhedsstyrelsen

Kontakt

Sundhedsstyrelsen

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2020
Udløber:
12-07-2020
Kviknummer:
LJA-80464087
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en stærk profil til en spændende stilling som chef i Sundhedsstyrelsens center for Evidens, Uddannelse og Beredskab (EUB).                              

Om os

Sundhedsstyrelsen har eksisteret siden 1909, og som den øverste sundhedsfaglige myndighed har vi en central og unik position på sundheds- og ældreområdet i Danmark. De seneste år er vores profil skærpet samtidig med, at vi har tilpasset vores opgavevaretagelse til udviklingen og udfordringerne på sundheds- og ældreområdet både fagligt og organisatorisk.

Sundhedsstyrelsen varetager en række centrale opgaver inden for forebyggelse, ældreområdet, sundhedsplanlægning, sundhedsfaglige kompetencer, rådgivning, strålebeskyttelse og sundhedsberedskabet.

Sundhedsstyrelsen har i de seneste år haft et stort fokus på at levere evidensunderbyggede faglige anbefalinger bl.a. med indsatser som nationale kliniske retningslinjer og rationel farmakoterapi som er forankret i EUB. Herudover løser EUB opgaver indenfor bl.a. uddannelse af sundhedspersoner, smitsomme sygdomme, vaccinations- og screeningsprogrammer, organdonation og det nationale sundhedsberedskab. Centeret behandler også ansøgninger om eksperimentel behandling og højt specialiseret behandling i udlandet.

EUB har således en meget spændende og bred opgaveportefølje, som vi søger en både fagligt og ledelsesmæssigt stærk profil til at lede. Som centerchef i EUB vil du bl.a. være med til at sikre at de sundhedsfaglige videreuddannelser matcher fremtidens sundhedsvæsen, at sundhedsvæsenet får faglig rådgivning og har evidensbaserede anbefalinger at basere sin kliniske praksis på, og at vi har et robust og effektivt sundhedsberedskab i Danmark.

Sundhedsstyrelsen har et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø, og der vil være rig mulighed for at udvikle dine kompetencer fagligt og ledelsesmæssigt. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Dine arbejdsopgaver

Du refererer til direktionen og indgår i chefgruppen sammen med de øvrige chefer. Du vil udgøre ledelsesgruppen for centeret sammen med den anden centerchef og de to sektionsledere. Du og den anden centerchef har ansvaret for centerets overordnede faglige og strategiske udvikling, herunder ansvar for centerets økonomi, prioritering af ressourcer, for at centeret leverer produkter, der er skabt i gode processer og er af høj faglig kvalitet, samt for udvikling af sektionsledere og medarbejdere i forhold til at nå de fastsatte strategiske mål.  Som enhedschef har du desuden en væsentlig opgave i at skabe relationer til andre myndigheder og samarbejdspartnere og skal repræsentere centeret og styrelsen i en række sammenhænge.

EUB beskæftiger omkring 40 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

Din baggrund, uddannelse og erfaring

Vi forventer, at du har en relevant sundheds- eller samfundsfaglig akademisk uddannelse, med interesse for og relevant erfaring inden for centerets faglige opgaveområder. Du har en solid faglig indsigt på sundhedsområdet, gerne fra klinisk, videnskabelig eller administrativt arbejde, og du trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, stor faglighed og udfordrende opgaver.

Vi lægger derudover vægt på at du:

  • har relevant ledelseserfaring, gerne med ledelse gennem ledere

  • har en god forståelse af politiske processer, gerne med erfaring fra en politisk styret organisation

  • er en handlekraftig, synlig, troværdig og nærværende leder for meget engagerede og vidende medarbejdere

  • er en stærk kommunikator, også i skarpe sager i det offentlige rum

  • kan skabe tillid og fremme samarbejde på tværs.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i gruppe 1 (lr. 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremål.

Stillingen indebærer, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt os gerne

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, på sbro@sst.dk  med angivelse af mobilnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

Er du interesseret?

Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Første runde af ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33.

Ansøgere der går videre til anden samtale vil gennemgå et testforløb med fokus på færdigheder og ledelseskompetencer. Test af ansøgere vil ske i uge 33 og 2. samtale i uge 34.

Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsen og vores arbejde på www.sst.dk.

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Lignende job
Oslo universitetssykehus HF
Oslo
Region Hovedstaden
Vallensbæk, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016