Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse,

København
28-02-2017

Cheflæge i Kræftens Bekæmpelse

Kontakt

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 35 25 75 00
Praktisk information
Oprettet:
28-02-2017
Udløber:
26-03-2017
Kviknummer:
LJA-43000882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Hæmatologi,
Intern medicin,
Kirurgi,
Klinisk onkologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kræftens Bekæmpelse søger en cheflæge til en nyetableret stilling, der samler en række lægefaglige opgaver. Cheflægen indgår i ledelsen og har det over-ordnede ansvar for at tegne den lægefaglige linje i Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med foreningens øvrige læger

Cheflægen er i dagligdagen knyttet til direktionen og refererer til Kræftens Bekæmpelses administrerende direktør. Cheflægen indgår i ledelsen, hvor cheflægens ansvar er at bidrage med det lægefaglige perspektiv baseret på indgående viden om den lægefaglige udvikling inden for kræftområdet og de kliniske muligheder.

Personprofil

Kræftens Bekæmpelse er i høj grad danskernes forening, der kæmper mod kræft og for kræftpatienterne. Vi søger en cheflæge med solid erfaring fra klinikken, der kender patienternes perspektiv på tingene og er ambitiøs på patienternes vegne.

Du har en naturlig evne til at formidle svære problemstillinger, så almindelige mennesker forstår dem. En evne du også kan trække på i medierne, hvor du vil være Kræftens Bekæmpelses primære lægelige talsperson inden for tværgående sundhedsfaglige problemstillinger.

Vi lægger også vægt på, at du

  • Har et klinisk og strategisk overblik, så du både kan medvirke i strategiske beslutninger og kan understøtte formidling af kræftrelevante problemstillinger
  • Kan se perspektiverne i ny forskning og nye behandlinger og kan forklare det, så patienterne kan forstå det
  • Kan rådgive direktionen og chefgruppen om nye kræftbehandlinger, alternativ behandling, kliniske frontlinjer fra symptom til rehabilitering og palliation og er indstillet på at indhente og formidle viden på alle de kræftrelaterede emner, der betyder noget for danskerne, for patienterne og for de pårørende

Du motiveres af arbejdet i en politisk ledet organisation og interesserer dig for, hvad der rører sig politisk, som har betydning for vores arbejde. Du er en åben og nysgerrig person med en høj integritet og politisk tæft, og det er naturligt for dig at deltage aktivt i udadvendte events som f.eks. foredrag.

Vi lægger vægt på, at du engagerer dig personligt og professionelt i kræftsagen. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job i et mangfoldigt miljø præget af høj faglig ekspertise, og hvor arbejdstiden selvfølgelig er røgfri.

Lønforhold

Ansættelsen finder sted på individuelle kontraktvilkår.

Ansøgning

Læs den fulde stillings- og personprofil her. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos administrerende direktør Leif Vestergaard Pedersen på 3525 7201 eller lægefaglig vicedirektør Hans H. Storm på 3525 7677.

Ansøgninger modtages kun elektronisk via linket på www.cancer.dk/job.  

Vi gennemfører ansættelsessamtaler den 3. og 5 april 2017 (første samtale) og den 24. og 25. april 2017 (anden samtale). Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningsfristen er søndag den 26. marts 2017.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Sanofi Genzyme
Hørsholm, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016