Tryg Forsikring A/S

Tryg Forsikring A/S,

Ballerup
05-05-2017

Cheflæge Medicinsk Afdeling DK

Kontakt

Tryg Forsikring A/S

Klausdalsbrovej 601
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet:
05-05-2017
Udløber:
28-05-2017
Kviknummer:
LJA-46106938
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Job med stort ansvar

Vores nuværende cheflæge har valgt at gå på pension og derfor skal hendes afløser findes. Du vil blive ansvarlig for Medicinsk Afdeling bestående af 12 læge- og tandlægekonsulenter og bliver en del af ledergruppen i Personskade. Der hersker en stor grad af selvstændighed i jobbet, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.

 

Medicinsk Afdeling DK besvarer medicinske henvendelser fra Personskade, Rejseskade samt bidrager med medicinsk viden til resten af Tryg.

 

Arbejdsområderne

Du kommer i stillingen til at skulle balancere mellem at være leder af afdelingen svarende til ca. 25%, samtidig med at du bidrager aktivt i opgaveløsningen svarende til ca. 75%.

I jobbet vil du være ansvarlig for at sikre at den medicinske sagsbehandling følger gældende retningslinjer, samt sikre at den løbende opdateres med seneste viden indenfor området.

Du vil agere sparringspartner for vores samarbejdspartnere og sikrer de lever op til gældende kvalitetskrav, nationale kliniske retningslinjer og specialeplaner

 

Dine kompetencer

Du skal have speciallægeanerkendelse og flere års praktisk erfaring i enten i egen praksis eller som overlæge.

 

Det er en fordel, hvis du har:

  • Ledelseserfaring
  • God økonomisk forståelse.
  • Forsikrings- og rejsemedicinsk erfaring.
  • Gode samarbejdsevner.
  • Indgående kendskab til sundhedsvæsnet.

 

Du er forretningsorienteret og finder det naturligt at tage udgangspunkt i forretningens mål og udfordringer, samtidig med at du sikrer fagligt holdbare løsninger. Dine analytiske evner er i top, du har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt, og du er optaget af at levere kvalitet i alle leverancer. Jobbet kræver, at du evner at holde fokus og prioritere, samtidig med at du har mange bolde i luften.

 

Hvorfor Tryg

Som cheflæge i Tryg får du et job med stort ansvar, mange forskellige arbejdsopgaver og en bred berøringsflade i organisationen. Din hverdag vil blive præget af højt tempo, men også af høj grad af fleksibilitet. Dagligdagen er præget af åbenhed, godt humør og en uformel omgangstone.

I Tryg har vi Sundhed som et strategisk vækst- og fokusområde og her vil dine inputs være meget værdifulde.

 

Nysgerrig

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cheflæge Bente Dyrlund, leder af Medicinsk Afdeling DK på telefon 20 34 73 15. Du vil i stillingen komme til at referere til Skadeschef Carsten Hvass-Nielsen. Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale.

 

Ansøgningsfrist: 28. maj 2017

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016