Læge- og Patienthåndbogen

Læge- og Patienthåndbogen,

Danmark
26-04-2017

Chefredaktør til lægehåndbogen og patienthåndbogen

Kontakt

Læge- og Patienthåndbogen

Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2017
Udløber:
31-05-2017
Kviknummer:
LJA-45744172
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en dynamisk og velkvalificeret læge, der på deltid har det overordnede lægefaglige ansvar for Læge-håndbogen og Patienthåndbogen, som i dag bliver fremvist på sundhed.dk.

 

Læge- og Patienthåndbogen ejes af Danske Regioner, og Lægeforeningen har det redaktionelle ansvar for at vedligeholde og opdatere de ca. 2.500 sundhedsfaglige og 3.000 borgerrettede artikler om sygdom og sundhed. De primære målgrupper er praktiserende læger og deres patienter, men læserskaren er langt bredere. Til håndbøgerne hører også to apps og formidling på sociale medier. Vi indgår fysisk i Ugeskrift for Lægers redaktionelle miljø og har et løbende samarbejde.

 

Et sekretariat på fem personer, som er en del af området Medier og Viden i Lægeforeningen, er sammen med chefredaktøren og en primærredaktion med tre almen medicinere og to andre speciallæger ansvarlig for opgaven. Ansvaret omfatter blandt andet de redaktionelle retningslinjer og den daglige drift og udvikling.

 

Selve tekstredigeringen varetages af omkring 80 speciallæger i samarbejde med fem almen medicinere og håndbøgerne har mere end 2 millioner sidevisninger per måned.

 

Det overordnede administrative ansvar ligger hos chefredaktøren for Medier og Viden, der refererer til den administrative direktør for Lægeforeningen.

 

VI FORVENTER

Du er videnskabeligt velkvalificerede og har et stærkt netværk i det lægevidenskabelige miljø. Du er aktiv i klinikken/praksis samt har erfaring fra redaktionelt arbejde og stor interesse i at formilde fagligt stof både til sundhedsprofessionelle og borgere.

 

Du kan etablere et tæt samarbejde med de øvrige speciallæger, der redigerer for Læge- og Patienthåndbogen.

 

Det er væsentligt, at du jævnligt er til stede i Lægehåndbogen, helst en dag om ugen, for sammen med sekretariatet at tage beslutninger om drift og udvikling af de to håndbøger.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en spændende opgave med at sikre den lægefaglige udvikling og vedligeholdelse af Læge- og Patienthåndbogen, både strategisk og hands-on.

 

ANSÆTTELSESTIDSPUNKT

1. oktober 2017 eller snarest derefter.

 

ARBEJDSTID

12 timer om ugen.

 

ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn i henhold til regulativ for ansættelse af læger i Lægeforeningen. Der er foreløbig tale om en ansættelse for tre år, med mulighed for forlængelse yderligere en periode af indtil tre år.

 

OPLYSNINGER

Yderligere oplysninger hos chefredaktør for Medier og Viden, Bo Hasseriis Hansen tlf.: 29 45 02 37 eller

mail: bha@dadl.dk.  

 

ANSØGNINGEN

Ansøgning inkl. motivation og kortfattet (maks. 1 side) CV, sendes på mail til: HR-laegeforeningen@dadl.dk. Emne: Chefredaktør Læge- og Patienthåndbogen.

 

ANSØGNINGSFRIST

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 31. maj 2017 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt medio juni.

Lignende job
Har du læst?
 

nr. 14/2016