Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø

Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø,

København
09-01-2019

Direktør til det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Kontakt

Det Nationale Forskningscenter For Arbejdsmiljø

Lersø Parkallé 105
2100
København Ø
Danmark
Tlf: 3916 5200
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
03-03-2019
Kviknummer:
LJA-69468075
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du ledelsesmæssige kompetencer på topchefniveau, og er du forskningskyndig? Kan du stå i spidsen for en organisation med ambitioner om at være på forkant med forskningen i arbejdsmiljø nationalt og internationalt? Så er du måske den nye direktør for det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker vi i arbejdsmiljøets betydning for helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet og udføre forskning med et klart samfundsmæssigt sigte. Vi uddanner forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi understøtter den politiske beslutningsproces og myndighedsarbejdet med ny forskningsbaseret viden. Og vi sikrer, at forskningsbaseret viden kan bruges i praksis af arbejdspladser, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at udvikle et godt arbejdsmiljø i Danmark. 

 

Topledelse af et sektorforskningscenter 

Direktøren skal under ansvar over for bestyrelsen og beskæftigelsesministeren videreudvikle NFA. Du har ansvaret for at implementere strategien og være drivkraft i at skabe grundlaget for langsigtede strategiændringer samt konsolidere og udbygge NFA som nationalt omdrejningspunkt for arbejdsmiljøforskning i samspil med andre forskningsinstitutioner og forskningsfelter. 

 

Som direktør skal du stå i spidsen for, at NFAs forskning bidrager til, at de politiske beslutninger på arbejdsmiljøområdet tages på det bedst mulige videngrundlag. Du skal sikre, at NFAs forskning får samfundsmæssig effekt ved, at forskningsbaseret viden inspirerer og anvendes af arbejdspladser i deres indsats for at udvikle et godt arbejdsmiljø.

 

Du skal sætte klar retning for organisationen og skal med tæft og gennemslagskraft smidigt kunne håndtere spændingsfeltet mellem forskning, myndighedsudøvelse og politik.

 

Direktøren refererer til departementschefen i Beskæftigelsesministeriet og indgår i ministeriets koncernledelse. Du får det direkte personaleansvar for en vicedirektør og syv chefer. Sammen har I ansvaret for at lede ca. 170 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. 

 

Som direktør forventes det, at du: 

  • har alsidig og solid erfaring inden for forskning og udredning ved i en årrække at have varetaget forskningsopgaver eller har haft ansvaret for forskningsledelse, forskningsadministration, forskningspolitik mv. i en institution eller virksomhed 

  • har betydelig ledelsesmæssig erfaring, som du bruger til at sætte klar retning og udvikle en vidensintensiv organisation med fokus på resultater i en omverden med mange interessenter 

  • har strategisk forståelse for og indsigt i, hvordan forskningsviden og resultater omsættes til praksis, og hvordan praksis kan sætte retning for kommende forskningsindsatser 

  • kan indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med det politiske niveau, arbejdsmarkedets parter og relevante forskningsmiljøer 

  • har erfaring inden for arbejdsmarkedsområdet eller tilgrænsende sektorområder. 

 

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. maj 2019. 

 

Stillingen er klassificeret i løngruppe 2 (tidligere lønramme 38), og ansættelsen sker på åremål med mulighed for forlængelse i maksimalt tre år. Der vil være mulighed for forhandling af personlige tillæg. Ansættelsen vil ske efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. 

 

Du vil blive ansat af beskæftigelsesministeren efter indstilling fra bestyrelsen i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. 

 

Spørgsmål og ansøgning 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte departementschef Jakob Jensen på tlf. 7220 5015. 

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-chef Rikke Perlman på tlf. 7220 5174. 

 

Der vil indgå test i ansættelsesforløbet. 

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen. 

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 3. marts 2019

 

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk og www.bm.dk

Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016