Gem annonce
Memira Eyecenter

Memira Eyecenter,

Kolding
12-11-2020

Dygtig og erfaren øjenkirurg søges til Danmarks største private øjenklinik!

Kontakt

Memira Eyecenter

Praktisk information
Oprettet:
12-11-2020
Udløber:
12-12-2020
Kviknummer:
LJA-81377341
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Oftalmologi
Beliggenhed

Memira Eyecenter er førende inden for refraktiv og linse kirurgi i Skandinavien - og blandt de førende aktører på verdensplan. Vores læger har en samlet erfaring på over 500.000 øjenoperationer.  Vores største fokus er at tilbyde den højeste kliniske kvalitet, tilgængelighed og det højeste serviceniveau. Vi har over 60 klinikker i Danmark, Sverige, Norge og Holland og omkring 300 ansatte.

 

Memira Eyecenters vision er at være "The eye partner for life" ved at samle alt for øjet under ét tag og dermed være en drivende kraft i udviklingen af øjensundhed. Vi har travlt og ønsker at styrke vores team med en ekstra øjenkirurg. Dette er din mulighed for at komme med på rejsen!

 

Om stillingen

Som øjenkirurg i Memira vil dine arbejdsdage primært gå med at udføre øjenoperationer. Vi har operationsklinikker i Kolding, Aarhus, Aalborg og København. Du vil primært være tilknyttet vores jyske klinikker.

 

Når du møder patienterne, har de allerede været til en grundig undersøgelse hos en af vores kompetente optikere. Du skal derfor koncentrere dig om den kliniske og medicinske vurdering samt udføre selve operationen. På vores operationsdage er du, som øjenkirurg, et nøgleelement. Du får en selvstændig rolle og et stort personligt ansvar for din kirurgi, men du er også en del af et stort team af erfarne kollegaer.

 

Memira har sin egen kvalitetsafdeling, som har stort fokus på Research & Development, som vil være en støtte i dit daglige arbejde. Som kæde har vi velafprøvede rutiner og stordriftsfordele, der sikrer kvalitet og sikkerhed på operationsdagene.

 

Kulturen i Memira er både nærværende og entreprenant. Du har en hverdag med høj volumen kirurgi. Du arbejder både selvstændigt og i teams, og har adgang til moderne udstyr til diagnosticering, opfølgning og behandling. Du er en del af vores virksomhedsnetværk med rig mulighed for erfaringsudveksling med dine kollegaer i Sverige, Norge og Holland. Du har gode muligheder for at påvirke dit daglige arbejde og samtidig bidrage til Memiras udvikling.

 

Om dig

Du er specialist i øjensygdomme med autorisation i Danmark og har erfaring inden for intraokulær kirurgi / grå stær kirurgi. Erfaring inden for laser refrativ kirurgi er et plus, men ikke et krav.

 

Som person er du detaljeorienteret, omsorgsfuld og god til at opbygge relationer. Du værdsætter godt samarbejde og møder både kollegaer og patienter på en personlig og tryghedsskabende måde. Vores værdier er: Engageret, tryg og energisk. Vi forventer, at du som person kan spejle dig i disse ord.

 

Du kan enten arbejde for Memira som konsulent eller som fastansat.

 

Om Memira

Memira hjælper hvert år flere tusinde mennesker til et liv uden briller og linser med metoder som øjenlaser og linseudskiftning. Udover vores refraktive del af virksomheden har vi øjenlægekonsultation i Memira - Øjenlægernes Hus i København. Vores ambition er at tilbyde kompetencer i verdensklasse inden for synskorrektion og generelt fokus på øjensundhed.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Virksomhed: Memira Aps

Sted: Kolding/Aarhus/Aalborg/København

Kontakt: Country Manager, René Frandsen, Tlf. +45 22708181

 

Du kan sende en ansøgning til: Ansøg via https://www.memira.dk/job/ eller via e-mail rene.frandsen@memira.dk

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Renè Frandsen, Country Manager for Memira i Danmark.

 

Vi modtager gerne ansøgninger via mail og indkalder løbende til samtale.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Har du læst?
 

nr. 14/2016