Aleris-Hamlet

Aleris-Hamlet,

Ringsted
09-08-2019

Dygtige og erfarne speciallæger søges til Aleris-Hamlet Hospitaler i København og/eller Ringsted fuld- eller deltid

Kontakt

Aleris-Hamlet

Haslevvej 13,
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2019
Udløber:
01-09-2019
Kviknummer:
LJA-74741831
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Anæstesiologi,
Diagnostisk radiologi,
Ortopædisk kirurgi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at udvikle dig hos landets største kæde af privathospitaler samt være en del af landets fagligt stærkeste team af speciallæger?

 

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og imødekommer så vidt muligt dine ønsker og behov i forhold til arbejdstider og -dage. Desuden får du alle fordelene ved et stort privat foretagende samt en bred rolle inden for dit specialefelt.

 

Velkommen til Aleris-Hamlet

Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder. Kvalitet, sikkerhed og erfaring er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør. Vi har stort fokus på kundeoplevelsen. Vores løfte til alle kunder er, at alle skal føle sig velkomne, og føle at det er enkelt og trygt at blive behandlet hos os.

 

Landets stærkeste special-team

Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt men uformelt team af speciallæger, der understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. Vi tilbyder en bred palette af specialer, og lige nu er vi på udkig efter dygtige læger, der har speciale inden for anæstesiologi, ortopædkirurgi (særligt håndkirurger og fod-/ankelkirurger), kroniske smerter eller radiologi (gerne mamma-radiologer).

 

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret speciallæge 

  • Du har minimum et par års erfaring som speciallæge i et af ovennævnte specialer, og du er omhyggelig og fagligt stolt.

  • Som person er du god til at kommunikere med en lang række forskellige kunder med vidt forskellige behov, og du formår altid at sætte den enkelte i centrum.

  • Du har gode kommunikationsevner samt lyst til tværfagligt samarbejde, og du glæder dig til at bruge din ekspertise i et landsdækkende fagligt fællesskab. 

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte hospitalschef i København Mette Toftdahl på tlf. 2386 3246 eller e-mail: mette.toftdahl@aleris-hamlet.dk, eller hospitalschef i Ringsted Kamilla Nørhave på tlf. 4187 1265 eller e-mail: kamilla.norhave@aleris-hamlet.dk.

 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 1. september 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på de rette kandidater.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016