Lægemiddelstyrelsen

Lægemiddelstyrelsen,

København
28-09-2017

Engageret og udviklingsorienteret afdelingslæge med lyst til både lægefaglige vurderinger og prægning af vilkårene for kliniske forsøg

Kontakt

Lægemiddelstyrelsen

Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Tlf: 44 88 95 95
Praktisk information
Oprettet:
28-09-2017
Udløber:
15-10-2017
Kviknummer:
LJA-49702706
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Klinisk farmakologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at udvide din lægefaglige horisont uden for sygehusverdenen, og vil du være med til at gøre en reel forskel for lægemiddeludvikling, forskning og patienter? Vi søger en engageret og udviklingsorienteret afdelingslæge med lyst til både lægefaglige vurderinger og prægning af vilkårene for kliniske forsøg. 

Om os 

Kliniske forsøg er i rivende udvikling med ny lovgivning og nationalt fokus på at sikre og fremme Danmarks nuværende gode position inden for klinisk forskning. 

Du kommer til at indgå i et team, som har stærkt fokus på at levere resultater både rettidigt og af høj faglig kvalitet. Det er således vigtigt, at du har lyst til at bidrage til, at vi bliver en stærk samarbejdspartner både nationalt og i europæisk regi. 

Lægemiddelstyrelsen er Danmarks nationale myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg. I Lægemiddelstyrelsens strategi er der høje ambitioner om mere samspil med omgivelserne og stærkere international positionering. Visionen er en Lægemiddelstyrelse i europæisk topklasse. 

I Lægemiddelstyrelsens Sektion for Kliniske Forsøg arbejder vi med at godkende kliniske forsøg og vurderer den dokumentation, der knytter sig til et klinisk forsøg, som fx forsøgsprotokol og Investigators Brochure. Vi rådgiver forskere og lægemiddelindustri, overvåger igangværende forsøg og formodede bivirkninger, samt underviser og vejleder i regulatoriske forhold. Vi er et engageret team med bredt funderede faglige kvalifikationer og med fokus på overholdelse af de korte tidsfrister. Vi søger en fuldtidsansat læge, som i tæt samarbejde med sine kollegaer kan varetage de lægefaglige opgaver. Du kommer primært til at sparre med farmaceuter, biomedicinere, toxikologer, humanbiologer mm., men også vores eksterne deltidsansatte læger samt læger i andre afdelinger i styrelsen. 

Dit arbejde  

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte: 

 • lægefaglig vurdering af ansøgninger om tilladelse til forsøg, samt ændringer hertil
 • at deltage i udviklingen af området, herunder med ny lovgivning og EU-samarbejde
 • at deltage i relevante scientific advice for virksomheder og forskere
 • vurdering af sikkerhedsaspekter inkl. bivirkninger hos patienter og forsøgspersoner i årlige sikkerhedsrapporter
 • rådgivning af investigatorer og lægemiddelindustri efter grundig oplæring
 • at sikre tæt samarbejde med sektionens eksterne deltidsansatte læger
 • bidrag til daglige lægefaglige spørgsmål i sektionens arbejde.

Din uddannelse og erfaring 

Du er uddannet som læge og gerne klinisk farmakolog, eller anden relevant indsigt i eller erfaring med lægemiddelforsøg. 

Dine personlige kvalifikationer 

 • Lyst til at være tæt på udviklingen af nye lægemidler, set fra et myndighedsperspektiv
 • Stor selvstændighed og ønske om indflydelse under stadig hensyn til teamets samlede indsats og trivsel
 • Lyst til at arbejde selvstændigt med lægefaglig vurdering af forsøgsprotokoller
 • Lyst til at præge området både nationalt og i EU
 • God skriftlig og mundtlig formulering på både dansk og engelsk
 • Mod på at arbejde fokuseret med korte tidsfrister i koordination med afdelingens øvrige medarbejdere.

Vi lægger desuden vægt på, at du er god til at prioritere din tid og opgaver, er fleksibel og god til at samarbejde, samt er struktureret, kvalitetsbevidst og robust i dine vurderinger, og at du udfordres af vidtspændende, varieret indhold i opgaverne. 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde med afvekslende og udfordrende opgaver og selvstændigt ansvar i et team, hvor vi er afhængige af hinanden blandt andet for at kunne levere rettidigt. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vores arbejdsklima er fokuseret, uformelt og præget af stort fagligt engagement, humor og gensidig respekt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre læger. Der er tale om en fuldtidsstilling. 

Kontakt os gerne 

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Helle Harder på tlf. 2546 1753. 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 42-44 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. 

Lignende job
Praksis
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016