Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen,

København
22-03-2017

Enhedschef til Sundhedsstyrelsen

Kontakt

Sundhedsstyrelsen

Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Tlf: 72 22 74 00
Praktisk information
Oprettet:
22-03-2017
Udløber:
23-04-2017
Kviknummer:
LJA-44077756
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en stærk profil til en spændende stilling som chef for Sundhedsstyrelsens enhed for evidens, uddannelse og beredskab. 

Om os 

Sundhedsstyrelsen har eksisteret siden 1909, og som den øverste sundhedsfaglige myndighed har vi en central og unik position på sundheds- og ældreområdet i Danmark. De seneste år er vores profil skærpet samtidig med, at vi har tilpasset vores opgavevaretagelse til udviklingen og udfordringerne på sundheds- og ældreområdet både fagligt og organisatorisk. 

Sundhedsstyrelsen varetager en række centrale opgaver inden for forebyggelse, ældreområdet, sundhedsplanlægning, sundhedsfaglige kompetencer, rådgivning, strålebeskyttelse og sundhedsberedskabet. 

Sundhedsstyrelsen har i de seneste år haft et stort fokus på at levere evidensunderbyggede faglige anbefalinger bl.a. med indsatser som nationale kliniske retningslinjer og rationel farmakoterapi. Ved omorganiseringen af Sundhedsstyrelsen i 2015 blev evidensområdet samlet i en ny enhed, som også har opgaver indenfor bl.a. uddannelse af sundhedspersoner, smitsomme sygdomme, vaccinations- og screeningsprogrammer, organdonation og det nationale sundhedsberedskab. Enheden behandler også ansøgninger om eksperimentel behandling og højt specialiseret behandling i udlandet samt sager vedr. kønsskifte. 

Enheden for evidens, uddannelse og beredskab (EUB) har således en meget spændende og bred opgaveportefølje, som vi søger en både fagligt og ledelsesmæssigt stærk profil til at lede. 

Sundhedsstyrelsen har et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø, og der vil være rig mulighed for at udvikle sine kompetencer fagligt og ledelsesmæssigt. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt. 

Dine arbejdsopgaver 

Enhedschefen refererer til direktøren og indgår i chefgruppen sammen med de øvrige fem enhedschefer. I enheden vil enhedschefen udgøre ledelsesgruppen sammen med to sektionsledere. Enheden beskæftiger omkring 40 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. 

Enhedschefen har ansvar for enhedens faglige og strategiske udvikling samt for, at enheden leverer produkter, der er skabt i gode processer og er af høj faglig kvalitet. Chefen har en væsentlig opgave i at skabe relationer til andre myndigheder og samarbejdspartnere og skal repræsentere enheden og styrelsen i en række sammenhænge. Enhedschefen må påregne vagtforpligtelse ift. det nationale beredskab. 

Din baggrund 

Vi forventer, at du har en relevant sundheds- eller samfundsfaglig akademisk uddannelse, med interesse for og relevant erfaring inden for enhedens opgaveområder. 

Vi lægger derudover vægt på: 

  • at du har en solid faglig indsigt på sundhedsområdet, gerne fra klinisk, videnskabelig eller administrativt arbejde
  • at du har relevant ledelseserfaring, gerne med ledelse gennem ledere
  • at du har en god forståelse af politiske processer, gerne med erfaring fra en politisk styret organisation
  • at du kan være en handlekraftig, synlig, troværdig og nærværende leder for meget engagerede og vidende medarbejdere
  • at du er en stærk kommunikator, også i skarpe sager i det offentlige rum
  • at du kan skabe tillid og fremme samarbejde
  • at du trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, stor faglighed og udfordrende opgaver


Løn og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i gruppe 1 (lr. 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremål. 

Stillingen indebærer, at du skal sikkerhedsgodkendes. 

Kontakt os gerne 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm på sbro@sst.dk med angivelse af mobilnummer, hvorefter du vil blive kontaktet. Du kan også kontakte partner i Odgers Berndtson Eva Zeuthen Bentsen på telefon 20 86 03 25. 

Er du interesseret? 

Så send os din ansøgning vedhæft CV og eksamensbevis elektronisk via linket nederst i stillingsannoncen på www.sst.dk/job senest den 23. april 2017

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 9. maj og 30. maj 2017. 

Ansøgere der går videre til anden samtale vil gennemgå et testforløb med fokus på færdigheder og ledelseskompetencer. Test af ansøgere vil ske i uge 20 og 21. 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid. 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. 

Lignende job
Region Sjælland - Steno Diabetes Center Sjælland
Region Hovedstadens Psykiatri
København, Sto...
Har du læst?
 

nr. 14/2016