Region Midtjylland

Region Midtjylland,

Viborg
29-10-2020

Er du vores nye ledende overlæge i Regionspsykiatrien Midt?

Kontakt

Region Midtjylland

Regionpsykiatrien Midt
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-10-2020
Udløber:
03-01-2021
Kviknummer:
LJA-81324404
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bemærk ansøgningsfristen er forlænget indtil den 3. januar 2021

 

Har du en målsætning om at stå i spidsen for udvikling af en velrenommeret psykiatrisk afdeling? Ser du dig selv som en del af en stærk og synlig afdelingsledelse? Og vil du bidrage til at udvikle et sundhedsvæsen på patienternes præmisser?

 

Så er det dig, vi søger som ny ledende overlæge til Regionspsykiatrien Midt i Viborg.

 

Dine primære opgaver i samarbejde med den ledende oversygeplejerske bliver: 

  • at være afdelingens øverste faglige garant for udrednings- og behandlingskvaliteten

  • at sikre en ambitiøs udvikling af faget og afdelingen

  • at stimulere en sund kultur, hvor alle løfter i flok og arbejder for fællesskabet

  • at rekruttere og fastholde et højt specialiseret personale

  • at mestre balancen mellem stabil drift og udvikling af afdelingen

 

Regionspsykiatrien Midt er en særlig afdeling

Som den største af de psykiatriske afdelinger i Region Midtjylland rummer vi både almene psykiatriske og specialiserede retspsykiatriske afsnit, Psykiatriens Centrale Visitation (PCV) og Psykiatriens Hus i Silkeborg. Endvidere har vi et afsnit med særlige pladser og et sengeafsnit fra Regionspsykiatrien Vest, som begge overdrages til Vest ved indflytning i Gødstrup i 2021. Som leder vil du derfor få mulighed for at have ansvar for mange patientgrupper og være med til at lede højt specialiserede og fagligt dygtige personalegrupper.

 

En fremtid i helt nye omgivelser

Regionspsykiatrien Midt står over for en spændende tid, hvor et byggeri til 550 millioner i Viborg vil resultere i nye og moderne faciliteter. Afdelingsledelsen skal stå i spidsen for de store positive forandringer, som det vil have for både patienter og medarbejdere. Byggeriet kan efter planen tages i brug i 2026/27, og du vil spille en central rolle i at sikre kvaliteten både gennem byggeprocessen, under indflytning i de nye rammer samt bagefter i den daglige drift af afdelingen.

 

Vi er inde i en positiv udvikling

Regionspsykiatrien Midt er kendetegnet ved en høj faglig kvalitet og en kultur, hvor vi løfter i flok, og samtidig er det en arbejdsplads med plads til et grin og en uformel omgangstone. Afdelingen er inde i en positiv udvikling med fokus på samarbejde og udvikling af medarbejdere og ledere. Gennem forbedringsledelse løfter vi kvalitet af vores tilbud til patienterne. Du kommer til at understøtte og bidrage positivt til dette, bl.a. ved at gå forrest i implementering af en ny strategi for rekruttering, kompetenceudvikling og fastholdelse.

 

Ansvar og forventninger

Du får ansvar for, at afdelingen fortsat leverer gode og sammenhængende patientforløb, og at der foregår en løbende involvering af patienter og pårørende. Endvidere vil der være en lang række opgaver, der knytter sig til samarbejdet med kommunale samarbejdspartnere, almen praksis og de somatiske sygehuse.

 

Din nærmeste samarbejdspartner bliver den ledende oversygeplejerske, og I udgør tilsammen afdelingsledelsen. Andre nære samarbejdspartnere bliver ledergruppen i afdelingen, overlægerne og de øvrige afdelingsledelser i psykiatrien i Region Midtjylland.

 

Vi forventer, at du er speciallæge i psykiatri med ledelseserfaring og gerne en formel lederuddannelse. Du bedes i ansøgningen forholde dig til, og så vidt muligt dokumentere, dine kompetencer inden for hver af de syv lægefaglige kompetenceområder.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • er ambitiøs, målrettet og struktureret, men også kreativ og dristig i opgaveløsningerne

  • finder det nemt at danne netværk og relationer

  • er god til at lytte og søge informationer inden du træffer beslutninger

  • sætter patienterne, medarbejderne og organisationen først

  • er en stærk formidler, der kan få folk til at se det store "hvorfor" fulgt af "hvordan", "hvorledes" og "hvornår"

 

Ledelsesmæssigt kommer du til at referere til hospitalsledelsen. Din daglige arbejdsplads bliver i Viborg. Du forventes at deltage i møder og aktiviteter i særligt Skive og Silkeborg, men også i resten af Region Midtjylland. 

 

Om din arbejdsplads

Regionspsykiatrien Midt har ansvaret for den stationære og ambulante psykiatriske behandling af voksne patienter i Viborg, Silkeborg og Skive kommuner. Afdelingen har regionsfunktion i retspsykiatri, i OCD- og angstbehandling og behandling af personlighedsforstyrrelser. Vi har 115 sengepladser i Viborg fordelt over 8 afsnit. Derudover har vi en række ambulante klinikfunktioner i Viborg, Silkeborg og Skive. Afdelingen har et samlet budget på over 300 mio. kr. og ca. 650 ansatte.

 

Psykiatrien er ikke blot et mangfoldigt og spændende område, men også et meningsfuldt sted at arbejde. I psykiatrien er du del af en arbejdsplads, hvor vi løfter i flok og tager ansvar for de udsatte og sårbare i samfundet. Fra politisk hold er der fokus på at gøre en god psykiatri endnu bedre, og med aftalen om finansloven for 2020 vil psykiatrien bevæge sig endnu et skridt i den rigtige retning dette til gavn for patienterne, de pårørende og vores medarbejdere.

 

Regionspsykiatrien Midt er en af otte psykiatriske afdelinger i Region Midtjylland, der har tilsammen cirka 3.200 medarbejdere.

 

Praktiske oplysninger

Se stillings- og funktionsbeskrivelse

 

Ansøgningsfristen er søndag den 3. januar 2020

 

Tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest derefter.

 

Første samtale afholdes den 13. januar 2021 og anden samtale den 21. januar 2021. Ansøgere, der bliver udvalgt til anden samtale, vil blive bedt om at deltage i testforløb ved Muusmann. Det foregår i Aarhus den 18. januar 2021.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Tina Ebler på tlf. 27 85 44 84 eller lægefaglig direktør Phuong le Reisinia på tlf. 20 16 36 72.

 

Du kan desuden finde informationer om Regionspsykiatrien Midt på hjemmesiden

https://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/regionspsykiatrien-midt/  

 

Du søger jobbet ved at klikke på Send ansøgning.

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 

Ansøgningsfrist:

3. januar 2021

 

Stillingsbetegnelse:

Ledende overlæge

 

Tiltrædelse:

1. marts 2021

 

Arbejdssted:

Psykiatri

 

Adresse:

Regionpsykiatrien Midt, Søndersøparken 1, 8800 Viborg

 

Beskæftigelsestype:

Fast

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Kontaktperson:

Tina Ebler

 

Telefon:

27 85 44 84

 

Kontakt:

Phuong le Reisinia

 

Telefon:

20 16 36 72.

Udvalgte job
Har du læst?
 

nr. 14/2016