Gem annonce
Region Sjælland

Region Sjælland,

Sjælland & øer
07-12-2020

Et glimt af fremtidens psykiatri

Kontakt

Region Sjælland

Praktisk information
Oprettet:
07-12-2020
Udløber:
25-01-2021
Kviknummer:
LJA-81460090
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed

Lige sundhed for alle danskere det er målet! For at sikre dette søsætter Psykiatrien Region Sjælland et helt nyt og banebrydende projekt. Nu oprettes ONLINE-KLINIK KBH, der skal behandle patienter i Guldborgsund, Lolland, Næstved og Vordingborg kommuner på en forbindelse fra København.

Dette spændende projekt sikrer en ordentlig og god behandling af de mennesker i vores samfund, som har allermest brug for det nemlig de psykisk syge i de yderste dele af vores samfund.  Projektet skal bidrage til at udbrede virtuelle konsultationer og vil blive fulgt nøje af forskere for at indhente dokumentation, der kan gøre os alle sammen klogere på, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Psykiatrien Region Sjælland søger derfor 10-12 faglige pionerer, der har mod på og vilje til at bygge noget helt nyt op sammen, på fuldtid eller deltid. Det kommer til at ske i de allerbedste rammer midt i København og med det nyeste teknologiske udstyr. Vi tilbyder gode og fleksible rammer og muligheden for at sætte dit helt eget præg på fremtidens psykiatri.

I udgangspunktet skal klinikken i hverdagen have to psykiatere på arbejde ad gangen for at hjælpe borgerne, hvorfor vi har brug for nedenstående team af dygtige folk:

Fuldtidsansatte psykiatere: Der vil være tale om delt arbejdstid mellem klinikken i København og vores faciliteter i område Syd. Der vil være stor fleksibilitet i, hvordan du fordeler din arbejdstid i klinikken i København.

Ansøgningsfrist er d. 18/12 2020 kl. 10.00 med samtaler planlagt d. 21/12 2020.

Deltidsansatte psykiatere: Er du ved at være på de afsluttende dele af din hoveduddannelse i psykiatri, eller er du i gang som psykiater og vil supplere med et bijob, så er du i vores målgruppe. Der vil være stor fleksibilitet i, hvordan du fordeler din arbejdstid.

Ansøgningsfrist er d. 25/1 2021, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Klinik-ansvarlig: Det vigtigste er, at du får tingene til at hænge sammen både når hverdagens praktiske forhold skal fungere, og når vagtplanlægningen skal gå op. Du bliver praksis manager og klinikkens omdrejningspunkt, og meget af dit arbejde vil foregå i SP-platformen. Du kan have rigtig mange forskellige karriereveje og uddannelsesmæssig baggrund frem til dette job.

Ansøgningsfrist er d. 18/12 2020 kl. 10.00 med samtaler planlagt d. 21/12 2020.

Stillingerne søges via www.mercuriurval.dk på linket:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=63289&refno=

Skal du med i dette unikke projekt? Så tag fat på Line Møgelvang Villadsen fra Mercuri Urval på telefon 4167 8243 for at høre mere om jobbene og processen.

Det er ambitionen, at klinikken skal være i luften fra den 1. februar 2021, så upload derfor gerne din ansøgning og dit cv hurtigst muligt.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Udvalgte job
Region Hovedstaden - Nordsjællands Hospital
Helse Bergen
Sykehuset Østfold HF
Lignende job
Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik
København, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016