Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Dragør
13-03-2020

Få egen læge- eller kompagniskabspraksis i Dragør eller Rødovre

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2020
Udløber:
04-05-2020
Kviknummer:
LJA-79800673
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden har ledige lægekapaciteter i Dragør og Rødovre til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

Vi har brug for læger i følgende områder:

Dragør Kommune (1 kapacitet)

Der er én ledig kapacitet i Dragør Kommune. Dragør er et traditionsrigt og velbevaret bysamfund med ca. 14.000 aktive borgere, der bakker op om foreningslivet og fællesskabet. Som praktiserende læge får du mulighed for at præge det kommunalt lægelige samarbejde, og du vil møde en ambitiøs kommune på social-, sundheds-, og omsorgsområdet, som er klar til at tage imod dine input.

Kontakt gerne sundheds- og omsorgschef, Tina Roikjer Køtter (mail: tinak@dragoer.dk) eller lægelaugsformand, Annette Kristjansen (mail: kristjansen@dadlnet.dk).

 

Rødovre Kommune (3 kapaciteter)

Der er tre ledige kapaciteter i Rødovre Kommune med mulighed for etablering af kompagniskabs- eller samarbejdspraksis. Rødovre er en stærk og attraktiv velfærdskommune på kanten af hovedstaden med ca. 40.692 indbyggere. Kommunen er i vækst med opførelse af flere nye boligområder. Som praktiserende læge vil du samarbejde med Rødovre på flere områder. I Rødovre Sundhedscenter er der forebyggende sundhedstilbud til borgerne, som de praktiserende læger kan benytte sig af. Kontakt gerne administrationschef, Janne Egelund Andersen (mail: janne.egelund.andersen@rk.dk) eller lægelaugsformand, Sara Moltke (mail: sara_moltke@hotmail.com).

 

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige lægekapaciteter. Her finder du også information om kommunerne og de tilbud, der findes til regionens læger.

 

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

 

ANSØGNINGSFRIST DEN 4. MAJ 2020 KL. 10.

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

 

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

 

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.


Udvalgte job
Sykehuset Østfold HF
Oslo universitetssykehus HF
Oslo universitetssykehus HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016