Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Rødovre
07-12-2020

Få egen lægepraksis i Region Hovedstaden

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
07-12-2020
Udløber:
18-01-2021
Kviknummer:
LJA-81438058
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lige nu har regionen ledige lægekapaciteter i Rødovre og Tårnby til besættelse snarest muligt. Kapaciteterne tilbydes uden tilknyttede patienter.

 

Rødovre

Der er én ledig kapacitet i Rødovre Kommune. Rødovre er en stærk og attraktiv velfærdskommune på kanten af hovedstaden med ca. 40.700 indbyggere. Kommunen er i vækst med opførelse af flere boligområder som Irmabyen, Karrébyen og Rødovre Port. Som praktiserende læge vil du samarbejde med Rødovre på flere områder. I Rødovre Sundhedscenter er der forebyggende sundhedstilbud til borgerne, som de praktiserende læger kan benytte sig af. Kommunen er parat til en dialog med interesserede læger, der ønsker at høre nærmere om samarbejdet. Kontakt gerne administrationschef, Janne Egelund Andersen (mail: janne.egelund.andersen@rk.dk) eller formand for PLO-Rødovre, Sara Moltke (mail: sara_moltke@hotmail.com).

 

Tårnby

Der er én ledig kapacitet i Tårnby Kommune. Tårnby er Amagers næststørste kommune med et befolkningstal på ca. 43.000 borgere. Kommunen har meget at byde på både for borgere, besøgende og erhvervslivet. Med metroen, lufthavnen, motorvejen, Øresundsbroen og regionaltog til Sverige og Sjælland er Amager godt placeret på landkortet rent infrastrukturelt. Som praktiserende læge vil du få et tæt samarbejde med Tårnby Kommune, hvor en lang række tilbud er tilgængelige for borgerne og almen praksis. Hvis du vil vide mere om at være praktiserende læge i Tårnby, kan du kontakte praktiserende læge og formand for det lokale lægelaug, Anette Kristjansen (mail: kristjansen@dadlnet.dk).

 

Information om de ledige kapaciteter

www.sundhed.dk/info/hovedstadenrekrutteringoglaegedaekning kan du læse mere om de ledige kapaciteter samt de tilbud, der findes til regionens praktiserende læger.

 

Region Hovedstadens rekrutteringsfunktion står også klar med konkrete tilbud og hjælp til opstart. Hvis du har spørgsmål til de ledige kapaciteter, er du velkommen til at kontakte regionens rekrutteringskonsulent, Trine Andreasen (mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk eller telefon: 38 66 60 81).

 

ANSØGNINGSFRIST den 18. januar 2021 kl. 10.

 

Ansøgningsskema findes på www.sundhed.dk/info/hovedstaden-rekrutteringoglaegedaekning

 

Der vil udover dine faglige kvalifikationer blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx planer for klinikkens indretning og organisering, adgangsforhold for personer med funktionsnedsættelse, samt den pris du vil give for kapaciteten.

 

Der gøres opmærksom på, at overtagelsen af kapaciteterne forudsættes at ske snarest og inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

Udvalgte job
Region Hovedstaden - Nordsjællands Hospital
Helse Bergen
Sykehuset Østfold HF
Har du læst?
 

nr. 14/2016