Region Hovedstaden

Region Hovedstaden,

Storkøbenhavn
28-06-2021

Få en lægepraksis på Amager, Nørrebro eller Bispebjerg

Kontakt

Region Hovedstaden

Praktisk information
Oprettet:
28-06-2021
Udløber:
18-08-2021
Kviknummer:
LJA-82286653
Jobtype:
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Almen medicin,
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om en praksis centralt i storbyen, så har du nu muligheden. Region Hovedstaden tilbyder 2-3 kapaciteter på Bispebjerg, 2 kapaciteter på Amager og 1 kapacitet på Nørrebro. Alle kapaciteter er uden patienter.

Hjælp til opstart
Når du starter din praksis, kan du blandt andet få hjælp til, hvordan du organiserer din klinik, it i klinikken, din rolle som lægefaglig, forretningsdrivende og arbejdsgiver.

Københavns Kommune bidrager gerne med at
afdække muligheder ift. lokaler til din praksis, eller hvis du ønsker at oprette en flerlægepraksis.

Læs mere om tilbud og støtte til dig, der vil starte praksis i København på www.regionh.dk/PraksisKoebenhavn

Særlige fordele på Amager og Bispebjerg
Bydelene er vurderede som lægedækningstruede. Når du vælger at etablere din praksis på Amager eller i Bispebjerg, giver det dig særlige fordele. Du får:

  • udvidet mulighed for at ansætte læger i praksis
  • ret til at etablere delepraksis
  • særlig hjælp og tilskudsmuligheder fra regionen på en række øvrige områder.

BISPEBJERG
Der bor ca. 55.000 indbyggere i bydelen, der består af: Utterslev, Bispebjerg, Emdrup, Nordvest samt Ryparken/Lundehus. I Bispebjerg finder du alt fra villakvarter i Utterslev til et klassisk brokvarter i Nordvest. Særligt Nordvest har gennemgået forandringer med mange nye boliger, hvor børnefamilier og studerende flytter til.

AMAGER
Amager er med sine 126.000 borgere Danmarks tættest befolkede ø. I den københavnske del af Amager ses flotte, gamle villakvarterer side om side med socialt boligbyggeri og nye lejlighedskomplekser skyder op ved siden af gamle arbejderfabrikker.

NØRREBRO
Nørrebro er en ung bydel med ca. 80.000 indbyggere. Næsten halvdelen af borgerne er under 29 år og mange studerende. Ca. 14.000 er børn og unge under 19 år. Borgerne på Nørrebro er højere uddannede end borgerne generelt i København. Samtidig er Nørrebro kendt for sin mangfoldighed, idet ca. 18% af borgerne er indvandrere eller efterkommere af indvandrere.

ANSØGNINGSFRIST den 18. august 2021
Du kan finde ansøgningsskema på aktuelleopslag (www.sundhed.dk), hvor du kan læse mere om, hvad vi vægter i din ansøgning.

For spørgsmål
kontakt rekrutteringskonsulent
Camilla Skanderup Brandt,
tlf. 21606653
E-mail: rap.center-for-sundhed@regionh.dk.

Har du læst?
 

nr. 14/2016