Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune,

København
23-11-2020

Frederiksberg Kommune søger børne- og ungelæge

Kontakt

Frederiksberg Kommune

Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2020
Udløber:
07-12-2020
Kviknummer:
LJA-81416219
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for børn og unges sundhed, og vil du arbejde proaktivt med forebyggelse inden for børne- og ungeområdet? Så er jobbet som børne- og ungelæge i Frederiksberg Kommune måske noget for dig.

 

Dine opgaver

Som børne- og ungelæge i Frederiksberg Kommune arbejder du hovedsageligt med generelle sager på hele børne- og ungeområdet og i særlige tilfælde som lægefaglig konsulent i enkeltsager omkring børn med komplekse sundhedsmæssige udfordringer.

 

Du rådgiver forvaltningens ledelse og kommunens 10 folkeskoler, 2 specialskoler og 44 daginstitutioner i sundhedsfaglige spørgsmål. Du indsamler og formidler den nyeste sundhedsfaglige viden til relevante medarbejdere, gennemfører den årlige udskolingsundersøgelse og omsætter resultaterne til handlegrundlag lokalt på skolerne, i forvaltningen og for Undervisningsudvalget. Du samarbejder med Styrelsen for patientsikkerhed og repræsenterer Frederiksberg Kommune i arbejdsgrupper og sundhedsfaglige fora.

 

Du samarbejder med Fællesrådgivningen for børn og unge (PPR) og Familieafdelingen omkring enkeltsager herunder modtagelsen af uledsagede flygtningebørn. Du samarbejder med kommunens øvrige sundhedsfaglige miljøer herunder sundhedsplejen, praksiskonsulenterne og kommunens Sundhedscenter om at indsamle og formidle den nyeste sundhedsfaglige viden, så den bliver omsat til handling til gavn for børn og unges sundhed. Børne- og ungelægen refererer til afdelingschefen for dagtilbud og sundhedstjenesten.

 

Vi tilbyder

Et spændende, anderledes og selvstændigt lægejob med fokus på børn og unges sundhed i tæt samarbejde med andre faggrupper.

 

Vi lægger vægt på, at du har

  • En relevant lægefaglig baggrund, f.eks. almen medicin, speciallæge med relevant speciale eller samfundsmediciner

  • Interesse for og erfaring med at arbejde selvstændigt og tværfagligt

  • Stærke tværfaglige samarbejdsevner og selvstændigt drive

  • Lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

  • Gode formidlingsevner i både skrift og tale

 

Løn og ansættelse

Stillingen er på 37 timer ugentligt, men vi er åbne overfor et mindre timetal. Som hovedregel skal ferie/afspadsering placeres i skoleferierne. Løn i henhold til overenskomst for kommunelæger.

 

Du refererer til afdelingschefen for dagtilbud og sundhedstjenesten, og fysisk sidder du sammen med Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 7. december 2020. Samtaler forventes afholdt 11. december 2020 med en anden samtalerunde 15. december 2020.

 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschefen for dagtilbud og sundhedstjenesten Dennis Danielsen på 2898 0039 eller pædagogisk konsulent Mette Ellegård 2898 0067.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

 

Frist:

7. december 2020

 

Kontaktperson:

Dennis Danielsen 2898 0039

 

Jobområde:

Børn og Unge

 

Afdeling/institution:

Børn og Unge

Har du læst?
 

nr. 14/2016