Gem annonce
Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Region Hovedstaden - Center for Sundhed,

Vallensbæk
18-12-2017

Genopslag: Kunne du tænke dig at få egen lægepraksis i Vallensbæk kommune?

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Sundhed

Praktisk information
Oprettet:
18-12-2017
Udløber:
26-01-2018
Kviknummer:
LJA-53215736
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Almen medicin
Beliggenhed

Region Hovedstaden har en ledig kapacitet i Vallensbæk Kommune, der ønskes besat snarest muligt. Som praktiserende læge i Region Hovedstaden vil du komme til at spille en vigtig rolle i sundhedsfaglig forebyggelse og behandling af borgerne i Vallensbæk Kommune.

 

Vallensbæk er en mindre kommune med 16.000 borgere, som primært bor i parcelhuse. Borgerne er kendetegnet ved at have et højt uddannelsesniveau, lav ledighed og stort engagement i idræt, naturaktiviteter og foreningsliv.

 

Kommunens størrelse og placering betyder, at livet her er kendetegnet ved nærvær, tryghed og en åbenhed mod resten af landet og verden.

 

Region Hovedstaden, Praktiserende Lægers Organisation og Vallensbæk Kommune er klar med konkrete tilbud samt råd og vejledning til dig som ny læge.

Du vil som praktiserende læge i Vallensbæk få et tæt samarbejde med Vallensbæk Kommune, som gennem mange år har haft et konstruktivt og udviklende samarbejde med kommunens praktiserende læger. Kommunen vil være behjælpelig med at finde egnede lokaler til etablering af en ny klinik i Vallensbæk. Praktiserende læge Gitte Sofsrud er praksiskonsulent og er med til at skabe sammenhæng imellem de kommunale sundheds- og behandlingstilbud og de praktiserende læges behandlingstilbud. Et velfungerende kommunalt lægeligt udvalg understøtter også det gode samarbejde.

 

Du har desuden adgang til at bruge regionens datakonsulenter, som bl.a. yder hjælp til IT, og den fælles konsulentordning, som bl.a. etablerer netværk for nynedsatte læger. Du kan læse mere om tilbuddene på: www.sundhed.dk

 

Du kan kontakte formanden for PLO-Vallensbæk Mette Heerfordt (mail: bme@dadlnet.dk), hvis du vil høre om det lokale lægelaug i Vallensbæk. Har du andre konkrete behov eller ønsker, kan fx andre praksisformer end solopraksis eller kompagniskab overvejes. Hvis du er interesseret i eller har spørgsmål til den ledige kapacitet i Vallensbæk Kommune, kan du kontakte rekrutteringsfunktionen i Center for Sundhed i Region Hovedstaden ved Tine Eja Bonke (mail: teb@regionh.dk). Du er også velkommen til at kontakte Annette Hein-Sørensen, Chef for Sundhed, Kultur og Fritid i Vallensbæk Kommune, for eventuelle spørgsmål

(mail: AHS@vallensbaek.dk).

 

Hvis du har lyst til spændende og faglige udfordringer i Vallensbæk Kommune, så udfyld og send et ansøgningsskema.

 

Du finder ansøgningsskemaet og kan læse mere om mulighederne for at etablere dig som praktiserende læge i Vallensbæk Kommune på www.sundhed.dk.

 

Der vil ud over dine faglige kvalifikationer, herunder uddannelse, erfaring mv. blive lagt vægt på forhold omkring praksis, fx klinikkens indretning og adgangsforhold for mennesker med funktionsnedsættelse, organisering af praksis mv. samt den pris du vil give for kapaciteten. Der gøres opmærksom på, at etablering af praksis forudsættes at ske snarest muligt og gerne inden for ni måneder fra tildelingsdatoen.

 

ANSØGNINGSFRIST 26. januar 2018 kl. 10.00

Ansøgning sendes til Region Hovedstaden, Center for Sundhed, csu@regionh.dk.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Linde & Altschuler A/S
København, Storkøbenhavn
Sanofi Genzyme
Hørsholm, Storkøbenhavn
Har du læst?
 

nr. 14/2016