Region Midtjylland

Region Midtjylland,

Horsens
06-02-2018

Genopslag Ledende overlæge Regionspsykiatrien Horsens

Kontakt

Region Midtjylland

Sundvej 30
8700
Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-55927787
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regionspsykiatrien Horsens søger ny ledende overlæge med ambitioner og mod

 

Er du en dedikeret leder, der kan skabe følgeskab hos ca. 180 medarbejdere på en velfungerende og ambitiøs psykiatrisk afdeling?

 

Så er det dig, vi leder efter til stillingen som ledende overlæge i Regionspsykiatrien Horsens! Her skal du sammen med oversygeplejersken sætte rammerne for afdelingen, der er så stor at vi har specialisering i højsædet - og samtidig så lille, at vi arbejder tæt sammen på tværs af afsnit og faggrupper.

 

Sammen med oversygeplejersken vil du få ansvar for:

 

 • at lede 180 fagprofessionelle medarbejdere og styre et driftsbudget på 106 millioner kr.

 • at levere psykiatrisk, sammenhængende behandling af god kvalitet, med inddragelse af patienter og pårørende

 • at udfordre og udbygge det gode behandlingsarbejde herunder nedbringelsen af tvang, som vi er i fuld gang med

 • at fortsætte og videreudvikle det tætte samarbejde med Regionshospitalet Horsens, i forhold til at reducere brugen af somatisk tvang og implementering af en ny fælles akutmodtagelse

 

 

For at du kan lykkes med dette, tilbyder vi:

 

 • relevant kompetenceudvikling og faglig udvikling både internt og eksternt

 • en velfungerende og udviklingsorienteret afdelingsledelsesgruppe på tværs af psykiatrien i Region Midtjylland, hvor du kan hente sparring og samarbejde

 • en dynamisk afdeling, hvor ord som nærhed, engagement, fælles ansvar, uddannelse og faglighed er i højsæde blandt medarbejderne

 • mulighed for at tilrettelægge din dagligdag i forhold til individuelle ønsker og kompetencer, så for eksempel ledelse og klinisk arbejde kan kombineres

 

Hvem er du?

 

 • Det er en forudsætning, at du er uddannet speciallæge i psykiatri og har interesse for eller erfaring med ledelse.

 • Du er en engageret leder, der er god til at samarbejde, både internt i afdelingen og på tværs af organisationen.

 • Din ledelsesstil kendetegnes af ord som anerkendelse, respekt og ambitioner, så Regionspsykiatrien Horsens fortsat vil være en eftertragtet arbejdsplads og uddannelsessted.

 • Med udgangspunkt i Region Midtjyllands Psykiatriplan 2017 forventer vi, at du går visionært ind i arbejdet med at sikre god behandling af patienterne og et godt arbejdsmiljø for ledere og medarbejdere.

 

 

Hvem er vi?

 

 • Regionspsykiatrien Horsens er beliggende ved Regionshospitalet Horsens, med to satellitter i Skanderborg og Odder.

 • Afdelingen hører organisatorisk til Psykiatri- og Socialområdet i Region Midtjylland.

 • Vi varetager den regionale voksenpsykiatriske behandling på hovedfunktionsniveau til borgere i kommunerne Horsens, Skanderborg, Hedensted og Odder, i alt ca. 213.000 indbyggere.

 • Vi består af 2 sengeafsnit med et psykiatrisk akutteam tilknyttet samt 2 ambulante klinikker, som du kan læse mere om os her samt se en kort film om vores arbejde.

 

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til aftale vedr. lægelige chefer.

Stillingen aflønnes med en nettoårsløn på ca. 892.000 kr., og der vil blive oprettet en pensionsordning i henhold til overenskomstens bestemmelser. Afhængig af ansøgerens personlige kvalifikationer i forhold til stillingens indhold vil der eventuelt kunne aftales tillæg i henhold til bestemmelserne om lokal løndannelse.

 

Ledelsesmæssigt kommer du til at referere til psykiatri- og socialledelsen, der har base i Viborg sammen med den fælles overordnede administration. Din daglige arbejdsplads bliver i Horsens, og du kommer til at deltage i møder over hele Region Midtjylland, særligt i Viborg.

 

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018 kl. 12.00.

 

Første samtale afholdes tirsdag den 6. marts efter kl. 17.00 (vær opmærksom på, at udvalgte kandidater først vil få besked mandag den 5. marts om eftermiddagen), og anden samtale tirsdag den 13. marts efter kl. 16.00. Imellem første og anden samtale vil ansøgerne blive bedt om at udfylde Garuda kompetenceprofil.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør for Psykiatri og Social, Gert Pilgaard Christensen, på tlf. 40 36 01 41 eller lægefaglig direktør Per Jørgensen på tlf. 20 66 33 84.

 

Se stillings- og funktionsbeskrivelse her.

 

 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale

Lignende job
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Hæmatologisk Afdeling X Odense
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016