Gem annonce
Børne- og Ungdomspsykiatri Region Nordjylland

Børne- og Ungdomspsykiatri Region Nordjylland,

Aalborg
04-10-2019

GENOPSLAG - Ledende overlæge til Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland

Kontakt

Børne- og Ungdomspsykiatri Region Nordjylland

Mølleparkvej 10
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2019
Udløber:
01-11-2019
Kviknummer:
LJA-76191475
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Børne- og ungdomspsykiatri
Beliggenhed

Stillingen

Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland ekspanderer og konsoliderer på én og samme tid. Antallet af patienter er mere end fordoblet siden 2015, en ambitiøs og engageret afdelingsledelse er kommet til, og specialet er i en spændende udvikling lokalt og nationalt. Region Nordjylland søger en ledende overlæge, der kan og vil sætte en tydelig retning for Børne- og Ungdomspsykiatrien både fagligt og ledelsesmæssigt, og som vil stå i front for at skabe en god balance mellem drift og udvikling.

 

Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland er fagligt ambitiøs og leverer ydelser af høj faglig kvalitet med patienten i centrum. Afdelingen såvel som hele regionen er karakteriseret ved en ganske flad ledelsesstruktur, hvor man evner og foretrækker at tale om tingene i en uformel tone. Fokus er på patienten, og patientens tarv vægter meget højt i både store og små spørgsmål. Faglige argumenter og et stærkt engagement betyder oftest mere end hierarkier (hvad enten det er mellem fagligheder eller ledelseslag). Det giver fleksibilitet, en konstruktiv tilgang til samarbejde og stolthed.

 

Som ledende overlæge i Børne- og Ungdomspsykiatrien får du en central rolle for den psykiatriske behandling af yngre borgere og bidrager i tæt samarbejde med afdelingsledelsen - til at tegne udviklingen af de kliniske funktioner.

 

Du får det overordnede faglige ansvar for de kliniske retningslinjer for udredning og behandling i Børne- og Ungdomspsykiatrien samt personaleledelsesansvaret for afdelingens læger. Du fungerer ligeledes som afdelingsleder og personaleleder for sengeafsnittet (BU1). I denne egenskab tager du ansvar for de overordnede lægefaglige beslutninger samt for den løbende, faglige prioritering af arbejdsopgaver og ressourcer og sikrer koblingen til den overordnede besluttede linje.

 

Desuden forventes det, at du som ledende overlæge sætter ledelsesmæssigt fokus på at balancere drift og udvikling samt lokale, individuelle hensyn med psykiatriens fælles mål, samt sikrer et fortsat godt samarbejde på tværs af enhederne i Klinik Psykiatri Syd.

 

Stillingen rummer herudover spændende opgaver i forhold til at etablere et endnu bedre og fagligt udviklende samarbejde med kommunerne samt planlægning og eksekvering af Børne- og Ungdomspsykiatriens flytning til det nye universitetshospital i 2023 en forandringsproces, som indledes i efteråret 2019.

 

Profilen

Den ledende overlægekandidat forventes at have følgende formelle kompetencer:

  • Dansk autorisation som speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri - samt opfyldelse af bedømmelseskrav jf. regionens procedureregler for besættelse af overlægestillinger

  • Gerne ledererfaring eller interesse og motivation for ledelse.


Som leder forventes du at kunne sætte en tydelig retning for Børne- og Ungdomspsykiatrien og skabe følgeskab hertil gennem troværdig kommunikation og engagement. Du besidder gode organisatoriske evner og kan være vedholdende og tydelig i at prioritere og følge op på indsatser og mål. Du motiveres af at bedrive ledelse tæt på og være synlig og til stede i det daglige.

 

Yderligere oplysninger

Læs mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det udarbejdede notat på Mercuri Urvals hjemmeside HER

 

Du er velkommen til at kontakte Jesper Lund på telefon 4045 3455 eller Line Møgelvang Villadsen på telefon 4167 8243 fra Mercuri Urval for en uforpligtende og fortrolig dialog om vilkår og muligheder i stillingen. Du er også velkommen til at kontakte klinikchef Carsten Møller Beck fra Region Nordjylland på telefon 4024 3254.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk   (referencenummer: DK-06409). Ansøgningsfristen udløber den 1. november 2019, kl. 10.00.

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016