Hæmatologisk Afdeling X Odense,

Odense
03-09-2019

Hæmatologisk Afdeling X, Odense Universitetshospital søger en specialeansvarlig overlæge indenfor immunterapi med start den 1. februar 2020

Kontakt

Hæmatologisk Afdeling X Odense

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 85, Pavillon
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2019
Udløber:
28-09-2019
Kviknummer:
LJA-75319885
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hæmatologi
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hæmatologisk afdeling X, Odense Universitetshospital, søger en specialeansvarlig overlæge indenfor immunterapi med start den 1. februar 2020.

 

Er du speciallæge i hæmatologi, og drømmer du om at udfordre dine kliniske, organisatoriske og forskningsmæssige færdigheder i en specialafdeling præget af vækst og ordentlighed? Og vil du være med til at sætte yderligere fokus på afdelingens højtspecialiserede områder? Så er du måske vores nye kollega?

 

 

Lidt om afdelingen

Hæmatologisk afdeling X er funktionsopdelt i 3 teams:

 

Et lymfoidt team, der varetager forskning, udredning og behandling af patienter med maligne lymfoproliferative sygdomme og benigne hæmatologiske sygdomme.

 

Et myelomatose-team, der varetager forskning, udredning og behandling af patienter med myelomatose og amyloidose og Mb. Waldenstrøm.

 

Et myeloidt team, der varetager forskning, udredning og behandling af patienter med akutte leukæmier, myelodysplastisk syndrom, kroniske myeloproliferative sygdomme samt opfølgning af allogent transplanterede patienter. Inden for dette team ligger også eosinofili og mastocytose.

 

Afdelingen har et strategisk mål om at profilere sig på det højtspecialiserede område. Ved den seneste specialeplan fik afdelingen tildelt 3 nye højtspecialiserede funktioner, nemlig mastocytose, eosinofili og amyloidose, og dertil kommer, at afdelingen gennem nogle år taget del i de allogene forløb fra regionen.

 

Fremover har Hæmatologisk afdeling X en ambition om at hjemtage fuld allogen stamcelletransplantationsfunktion, og desuden ønsker vi at kunne tilbyde nye avancerede CAR-T behandlinger - dels som standardbehandling og dels i eksperimentel sammenhæng. Hele immunterapi-feltet er et satsningsområde for Odense Universitetshospital og for afdelingen. Etablering af disse to funktioner vil desuden bidrage til nærhedsprincippet for patienter fra Region Syddanmark, hvilket gør, at der også er politisk bevågenhed på dette område.

 

Med henblik på etablering af disse nye funktioner har vi brug for en dygtig og engageret specialeansvarlig overlæge til at stå i spidsen dels for det forberedende arbejde med akkreditering og dels fremover i forhold til implementering og vedligeholdelse af funktionerne.

 

 

Hvad tilbyder vi?

I stillingen er der særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du får i høj grad mulighed for selv at være med til at forme jobbet. Du får en stilling med gode kollegaer og et godt akademisk miljø. Afdelingens kultur er præget af vækst og ordentlighed, og vi har fokus på patient- og pårørendeperspektivet. Vi har desuden et aktivt forskningsmiljø, inden for såvel klinisk forskning som epidemiologisk, laboratoriemæssig og kvalitativ forskning. Afdelingen er kendetegnet ved en god og uformel omgangstone og ved et godt tværfagligt samarbejde.

 

Initialt vil overlægen overvejende være beskæftiget med administrative opgaver på tværs af de tre teams. Det vil dog løbende blive evalueret, hvor mange kliniske dage stillingen skal indeholde.

 

 

Kvalifikationer

  • Du skal være speciallæge i hæmatologi
  • Du skal være overlægekvalificeret
  • Du skal have en akademisk grad og have en aktiv videnskabelig produktion
  • Du skal have interesse for immunterapi, og det er en fordel hvis du har dokumenteret erfaring med immunterapi, herunder allogen stamcelletransplantation.
  • Du skal have lyst og evne til at fordybe dig i akkrediteringsarbejdet og samtidig have gode kliniske færdigheder
  • Du skal have lyst til at deltage i afdelingens kliniske forskning såvel som den laboratoriemæssige forskning
  • Du skal have lyst til at deltage i den præ- og postgraduate lægeundervisning samt undervisning og uddannelse af afdelingens øvrige personalegrupper
  • Du skal have lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med høj faglighed som udgangspunkt, og hvor vi sætter patienten først

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Overlægen deltager i ikke i vagterne.  


Fremsendelse af ansøgning

Ansøgningen skal indeholde oplysning om kompetencer indenfor speciallægeuddannelsens 7 kompetenceområder og i videst muligt omfang indeholde dokumentation herfor. Der skal medsendes curriculum vitae og publikationsliste.

 


Det anbefales, at du ansøger stillingen elektronisk via link på siden her.

Ansøgningen stiles til:
Ledende overlæge

Hanne Vestergaard

Hæmatologisk afdeling X

Ansøgningsfrist den 28. september 2019


 

 


Lignende job
Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Børnelægeklinikken Brønderslev v/Karen Tilma
Brønderslev, Nordjylland
Har du læst?
 

nr. 14/2016