Region Midtjylland

Region Midtjylland,

Horsens
18-12-2017

Handlekraftig og udviklingsorienteret lægefaglig direktør til Hospitalsenheden Horsens

Kontakt

Region Midtjylland

Hospitalsenheden Horsens
8700
Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-12-2017
Udløber:
14-01-2018
Kviknummer:
LJA-53215743
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Speciale uafhængig
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du en ambition om at udvikle og styrke Hospitalsenheden Horsens til gavn for patienter og personale?

Vil du være med til at gå forrest i arbejdet med at skabe klare visioner, retning og rammer for hospitalets

fortsatte udvikling? Og har du lyst til arbejde med relationel ledelse, hvor fokus er på det gode arbejdsmiljø og samarbejdet imellem afdelingerne?

 

Om jobbet

Som lægefaglig direktør skal du sikre en klar lægefaglig ledelse, være med til at fastholde en høj faglighed i patientbehandlingen og stimulere til fortsat forskning og udvikling. Du har sammen med hospitalets direktør og sygeplejefaglige direktør det overordnede ansvar for ledelsen af Hospitalsenheden Horsens.

 

Visionen er et sundhedsvæsen på patientens præmisser og sammenhæng og kvalitet i alt. Derfor er fortsat faglig udvikling og et stærkt samarbejde på tværs af hospitalet med patienter, kommuner, almen praksis og andre hospitaler en højt prioriteret strategisk indsats. Hospitalet er et af fem Patientsikre Sygehuse i Danmark og har været med til at sætte nye standarder inden for det tværsektorielle samarbejde. Forskningsprojektet Tværspor skal vise, om og hvordan store datamængder på tværs af sektorerne kan omsættes til bedre behandling.

 

Du forventes at være en drivende kraft i arbejdet med bl.a. at udvikle den faglige kvalitet samt brugen af data og it inden for det sundhedsfaglige område. Som direktør refererer du ligesom den øvrige del af hospitalsledelsen til Region Midtjyllands direktion og indgår i koncernledelsen. Det betyder, at opgaver for hele regionen er en vigtig del af jobbet.

 

Den rette kandidat

Du skal have en stærk lægefaglig profil og betydelig strategisk ledelseserfaring inden for hospitals- og sundhedssektoren. Du har betydelig gennemslagskraft, er mål- og resultatorienteret og leder gennem dialog og i respekt for andres fagligheder.

 

Du er visionær, innovativ og har et godt overblik. Du har en veludviklet evne til at begejstre og motivere andre også til at gå nye veje. Din lederstil er dynamisk, involverende, fremmer dialog og udfordrer strukturer og tænkemåder.

 

Du har evnen til at kommunikere tydeligt og præcist om retning, krav og forventninger og har talent for at bygge relationer præget af godt samarbejde, tillid og troværdighed. Du er uhøjtidelig, ligefrem og anerkendende i din omgangsform, samt coachende i ledelsen af de ledende overlæger.

 

Ansøgningsfrist 14. januar 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Få mere at vide hos

Koncerndirektør Ole Thomsen på 2146 9807

Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen på 2120 4844

Sygeplejefaglig direktør Hanne Sveistrup Demant på 2113 4300.

Udvalgte job
Forsvarets Sundhedstjeneste - Infirmeriet Midtjylland
Region Midtjylland, BUC Centerledelse
Forsvarets Sundhedstjeneste
Lignende job
Afdelingen for Klinisk Patologi - Odense-Svendborg
Odense, Fyn
Har du læst?
 

nr. 14/2016